Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δωρεάν Συνδρομή και Στασιμότητα ή Τυπική Συνδρομή και Ανάπτυξη


terry

Recommended Posts

Μα δε σου ειπα για τα πεπερασμενα....1200Ε μονα για πλακες και κοιτοστρωσεις (για κοιτοστρωσεις υπο σκεψη..)....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 42
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δυστυχως ο ελληνας εχει την κακη νοοτροπια να θελει να κερδιζει χωρις να επενδυει... ζωντανο παραδειγμα τα σπασμενα προγραμματα.

Μα είναι δυνατόν ; Υπάρχουν παρανοϊκοί που κάνουν τέτοιο πράγμα ;

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να πληρώνεις προκαταβολικά για κάτι που ίσως θα λάβεις ίσως και να μη λάβεις.

Όταν με το καλό βγει στην αγορά η όποια έκδοση/module και αναλόγως της απήχησης που θα έχει, που είναι συνάρτηση και της τιμής του, θα έρθουν και οι αποσβέσεις και τα κέρδη στην εταιρεία.

Σ' αυτό η LH-Λογισμική είναι 1η και με διαφορά καθότι δεν χρεώνει υποστηρίξεις κ.λπ.

 

Όσο αφορά τις δυνατότητες, ναι το Fespa είναι πιο πίσω απ' τον ελληνικό ανταγωνισμό, αλλά αν ήθελα τις δυνατότητες και θα έπρεπε να αφήσω τα πλεονεκτήματα του Fespa θα πήγαινα σε πρόγραμμα του εξωτερικού.

1200€ είναι πολλά και δεν θα τα πάρουν πολλοί. Καλύτερα μισή τιμή και διπλάσιοι πελάτες που θα αναβαθμίσουν και τα επιφανειακά πεπερασμένα στην επόμενη έκδοση. Ελπίζω να το ξανασκεφτούν αν αυτό αληθεύει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μόνο και στο άκουσμα λέξεων όπως συνδρομή , συμβόλαια συντήρησης βγάζω σπυράκια.

 

Προτιμώ και θεωρώ πολύ πιο τίμιο να μου πουν βγήκε η xx.x έκδοση που κάνει αυτά και στοιχίζει τόσο. Και θα έχω έτσι και το δικαίωμα της επιλογής (αν μου χρειάζεται) ή ακόμα και της αλλαγής προγράμματος.

 

Ποιός όμως σου εγγυάται terry ότι αν πληρώνεις έστω τα 100Ε θα έχεις αναβάθμιση ή εξέλιξη και με τι χρονικό ορίζοντα να γίνει ? Θεωρώ απίθανο μια εταιρία στους όρους χρήσης ή αλλού , να δεσμευτεί ότι πληρώνεις τόσο και θα σου κάνω έως τότε αυτές κι εκείνες τις αναβαθμίσεις.

 

Και εγώ έχω FESPA & ΤΕΚΤΩΝ και πραγματικά χαίρομαι που δεν έχω συνδρομή , και κάτι ψιλοαναβαθμίσεις και αλλαγές τις δίνουν τζάμπα και τηλεφωνικά πάντα σε εξυπηρετούν. Ακούω κάτι "συμβόλαια συντήρησης" που χαρατσώνουν άλλες εταιρείες και παθαίνω σοκ.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να πληρώνεις προκαταβολικά για κάτι που ίσως θα λάβεις ίσως και να μη λάβεις.

Όταν με το καλό βγει στην αγορά η όποια έκδοση/module και αναλόγως της απήχησης που θα έχει, που είναι συνάρτηση και της τιμής του, θα έρθουν και οι αποσβέσεις και τα κέρδη στην εταιρεία.

 

πολυ σωστο.

 

αν η εταιρεια βγαλει κατι αξιολογο και χρησιμο θα εχει απολαβες απο την πωληση αυτου του Module.

 

τωρα να πληρωνεις την ταριφα σου για το σημερινο 'τιποτα' και για ενα ενδεχομενο μελλοντικο 'κατι' ειναι κοροιδιστικο.

Link to comment
Share on other sites

Δε συμφωνω μαζι σας...Για να ξεκινησει η καθε τετοια εταιρια κατι κανουριο χρειαζεται χρονο αρα κ χρημα....Γτ λοιπον να επενδυσει σε κατι δεν ξερεια να θα βρεφει καποιος να το αγορασει για να βγαλλει κ η εταιρεια τα χρηματα που εβαλε....Ενταξει με το να πληρωνεις συνδρομη δεν σου υπογραφει κ κανενα χαρτι οτι το αλλο χρονο θα βγαλλει εναβαθμιση...Για το Φεσπα...Τα πεπερασμενα τωρα 2 χρονια γτ δεν τα βγαζουν...??? Υποθετω λογω ελλειψης χρηματων για την αναπτυξη τους ή για επιλυση προβληματων που πιθανον προεκυψαν....

 

Αυτα...Ενταξει ο καθενας εχει τη γνωμη του..

Link to comment
Share on other sites

...Για να ξεκινησει η καθε τετοια εταιρια κατι κανουριο χρειαζεται χρονο αρα κ χρημα....Γτ λοιπον να επενδυσει σε κατι δεν ξερεια να θα βρεφει καποιος να το αγορασει για να βγαλλει κ η εταιρεια τα χρηματα που εβαλε...

Γιατί έτσι δουλεύει όλη η αγορά. Εκτός από τους Αυτοκινητοδρόμους που το κράτος μας τους έδωσε σε ιδιώτες να εισπράττουν τα έσοδα από τα διόδια αλλά και εκεί πάλι υπάρχει η δέσμευση ότι θα κατασκευάσουν τα τμήματα που υπολείπονται.

Γενικώς όμως πρώτα φτιάχνεις κάτι με δικά σου χρήματα ή με δάνεια ή με επιδοτήσεις ή με συνδυασμό των προηγούμενων, μετά το βγάζεις στην αγορά και περιμένεις να πουλήσεις για να αποσβέσεις και να βγάλεις κέρδος.

Η lh-Λογισμική δεν νομίζω να μην έχει χρήματα για να επενδύσει στα επιφανειακά πεπερασμένα. Όπως επίσης η όποια καθυστέρηση το πιθανότερο να οφείλεται σε προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Για το strad έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου. Η συνδρομή είναι περί τα 300 ευρώ ετησίως και είναι ουσιαστικά υποχρεωτική. Διότι χωρίς την υποστήριξη δεν μπορείς να δουλέψεις. Όντως η υποστήριξη είναι καλή (ειδικά αν πέσεις σε μια συγκεκριμένη κοπέλα - όνομα δεν λέω) αλλά μερικά πραγματάκια πιστεύω είναι "χαζά" και θα μπορούσαν να λυθούν.

 

Εγώ για παράδειγμα πήρα το strad, ενώ ήξερα το fespa (από σπασμένο) μόνο και μόνο επειδή - υποτίθεται ότι - έχει πλήρες περιβάλλον AUTOCAD. Ε! λοιπόν απογοητεύτηκα διότι τελικά το fespa το οποίο πατάει σε σχεδιαστική πλατφόρμα ΤΕΚΤΩΝ έχει πιο καλή συμβατότητα με AUTOCAD. Δηλαδή, τα σχέδια που βγάζει το ΦΕΣΠΑ θέλουν λιγότερη δουλειά για να γίνουν παραδοτέα...

 

Με το ΑΔΕΙΑ της 4Μ το οποίο επίσης πληρώνω 85 ευρώ ετησίως έχω εκνευριστεί διότι κάθε τρεις και λίγο θέλει επανεγκατάσταση και κωδικούς. Ναι, αλλά η 4Μ δίνει κωδικούς μόνο 9:30 με 19:00 Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να τα λύσουν π.χ. με αυτόματους κωδικούς μέσω internet;

Link to comment
Share on other sites

@Γιάννης

Καλά να πάθουμε φίλε μου! Κι εγώ τα ίδια προβλήματα έχω με το ADEIA το STRAD και το IDEA. Όσο για την ερώτηση "έχει αλλάξει κάτι στα USB?" η απάντηση έιναι "Καλά ρεφίλε ρωτάς κάτι τέτοιο το 2009? Ναι αλλάζει κάτι περίπου κάθε ώρα αφού μπαινοβγαίνουν τα hasp και τα flash!!!! Άντε φτιάξτε το που έχει μείνει σε τεχνολιγία ACCESS97!!!

 

Για τα σχέδια του STRAD... όχι απλως πονάει...

 

Γι αυτό φέτος είναι η τελευταία τους χρονιά!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.