NantiaV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Καλησπέρα.. μήπως έχεις την λύση στο ΔΧΤ51? αν την εχει κανείς παρακαλω να επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] Ευχαριστώ...
athina1581 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Καλησπέρα sundance, υποθέτω ότι έχεις ολοκληρώσει τις ΔΧΤ50 & ΔΧΤ51. Εάν μπορέσεις, επικοινώνησε μαζί μου στο [email protected]. Tnx
dimzo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 γεια χαρα εχω κανει αιτηση για εαπ ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για μεταπτυχιακο διαχειριση τεχνικων εργων 1)ειναι αντιστοιχο και ισοτιμο με κλασικα μεταπτυχιακα πανεπιστημ με παρακολουθηση απο κοντα εχει πρακτικη εφαρμογη στο αντικειμενο της δουλειας ''διαχειριση εργου" 2)η καθε θεματικη ενοτητα απο χρονους ειναι ενταξει δηλαδη λεει ας πουμε οτι θελει 2 ωρες τη μερα διαβασμα καπου στις οπδηγιες στα μεταπτυχιακα προγραμματα γενικα θελει κατα μεσο ορο περισσοτερο λιγοτερο βαζοντας μεσα το ψαξιμο βιβλιογραφιες (γενικως για εξετασεις και εργασιες) φανταζομαι 2 ορες ειναι αρκετες μακαρι να τις διαθεσω 3)αν δηλωσεις 2 θεματικες ενοτητες και δεν περασεις τη μια η και τις 2 ξαναπληρωνεις?μετα τα διδακτρα τη νεα χρονια για αυτες..? αποτι ξερω μπορεις να δωσεις εκτος απο ιουνιο και ιουλιο(αντισεπτεμβρη ) και δευτερη φορα ..ετσι μπορεις και αλλες ,,τριτη τεταρτη? 4)απο καθηγητες συνεργασια τις οσς συμβουλευτ συναντησεις τι λεει ? οποιος επιθυμει ας επικοινωνησει στο [email protected] 5)απο αιτησεις γιονονται πολλες τι αναλογια εχουν με αιτουντες ευχαριστω Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διορθώστε με edit. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
chrissap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 καλησπέρα. θα ήθελα και γω βοηθεια με τις εργασιες. αν υπαρχει καποιος που εχει τελειωσει ας επικοινωνήσει. ευχαριστω
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 παιδια για αυτο το μεταπτυχιακο κανανε αιτηση 3000 ατομα. χοχοχοχο η ελπιδα πεθαινει τελευταια
geo6 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Στην σελίδα του ΕΑΠ έχουν αναρτηθεί οι αριθμοί των αιτήσεων. Περίπου 3000, elenakot σωστά, 1300 ΤΕ και 1700 ΠΕ. Καλή μας επιτυχία!
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Μπορει καποιος να με βοηθησει?? βγηκαν τα αποτελεσματα στο ανοιχτο πανεπιστημιο και μου λεει κατηγορια καταταξης Β, τι ειναι αυτο?? τι κανω?
jobous Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Κατηγορία Β πρέπει να είναι οι επιλαχόντες. Σε τι θέση κληρώθηκες?? Διάβασε και τις οδηγίες που έχει και θα καταλάβεις. Πάντως εγώ δεν τα κατάφερα . 100 πριν το τέλος χαχαχα....
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 κληρωθηκα 256.κατηγορια Β.δεν πρεπει να ειναι οι επιλαχοντες δε ξερω τι να κανω... παιδια,, ξερει κανεις να μου πει???
mswsk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 οι επιλαχόντες είναι στην κατηγορία Β.Επειδη είχα κληρωθει και γω στο παρελθον το ξέρω!!!!Θα στείλεις τα χαρτιά σου κανονικά (αιτήσεις κλπ, που θα κατεβάσεις από την σελίδα του εαπ) και θα περιμένεις μέχρι τα τέλη φλεβάρη να δεις αν τελικά θα σε πάρουν στο πρόγραμμα!!!!Τα ονόματα θα τα ανακοινώσουν τότε.....Καλη επιτυχία!!!!!! Εγω φετος είχα κάνει σγια το πρόγραμμα σεισμική μηχανική αλλά ήρθα απο τους τελευταίους πρώτη .......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα