elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 υπαρχει κατηγορια Α? εγω που ειμαι στη β επιλαχουσα σημαινει οτι θα με παρουν αν δεν κανουν χαρτια οσοι ειναι στην α? αυτο δεν εχω καταλαβει.. υπαρχει πιθανοτητα η απλως ετσι κανεις τα χαρτια?
mswsk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 υπάχουν 3 κατηγοριες:η α στην οποία ανήκουν οι τυχεροί που κληρωθηκαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, η β στην οπόια ανήκον οι επιλχόντες , που έχουν πιθανότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα , εφοσον δεν καλυφθούν οι θέσεις από την κατηγορία α!!!!κ τέλος υπάρχει η κατηγορία γ στην οποία ανήκουν ολοι οι υπόλοιποι.... Υπάρχει πιθανότητα να το παρακολουθήσεις......στείλε τα χαρτιά σου....
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 ευχαριστω πολυ mswsk...νομιζω οτι καταλαβα...τελοσπαντων ελπιζω να ειμαι τυχερη..
banana Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 καλησπέρα σε όλους εγώ κληρώθηκα 57 στους επιλαχόντες έχω καμιά ελπίδα?να στείλω τα χαρτιά μου λέτε?
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 λογικα εχεις αν πηγαινει με σειρα... που μαλλον ετσι παει..εκτος αμα εχουν αλλα κριτηρια
banana Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 οι θέσεις ήταν 160 το 80% το παιρνουν απο πανεπιστήμιο και 20% από τει.άρα 32 θέσεις μόνο από τει εγώ ειχα σειρα επιτυχίας 57 δηλαδή είμαι 25 θέσεις πίσω.αντε να δουμε καλή επιτυχία και σε σένα elenakot
cv01302 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2009 Έχω δει μέχρι και κατηγορία D. Γενικά ισχύει Α > B > C > D . Αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις από τους Α (π.χ. κάποιος δεν έκανε τελικά τα χαρτιά του, ή δεν ήξερε ότι είναι 850 / εξάμηνο και θα αποφασίσει να μην εγγραφεί, ή για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορεί να το παρακολουθήσει άρα δεν θα εγγραφεί κλπ), τότε οι θέσεις αυτές περνάνε στους επιλαχόντες Β. Ομοίως, αν δεν συμπληρωθούν αυτές οι θέσεις από τους Β, παιρνάνε στους C κ.ο.κ., πάντα τηρουμένη η σειρά προτεραιότητας.
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2009 Εστω οτι εισαι Β ή Γ. Μπορεις να δεις σε ποια σειρα εισαι και εαν εχεις πιθανότητες; Δηλ. πόσους πηρανε απο Α, απο Β ,απο Γ και περυσι πόσοι απο Α,Β,Γ πήγανε.
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Έχει παραδόσει κανείς διπλωματική? Τον μάϊο μπορείς να παρουσιάσεις ή σεπάνε πιο πίσω με διορθώσεις για σεπτέμβρη?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα