streetas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 αυρίο λέω να τα μαζέψω και εγώ...αν και αυτά τα 850€ απο την μία πονάνε...
don_stefanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 οσοι δηλωσετε μια θεματικη ενοτητα ποια θα ειναι αυτη απο τις 2 διαθεσιμες?
sakatis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 και γω μια απο τα ιδια, ετοιμασα ολα τα δικαιολογητικα και σημερα μολις κατεθεσα τα 850 ευρω για την ΔΧΤ50. Δεν ξερω ανα θα καταφερνα να παρω 2 ΘΕ με τη δουλεια που εχω τωρα... Αυριο τα στελνω και γω με συστημενο. Καλη επιτυχια σε ολους.
jimmakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 προς ναντιακι... μην ανησυχεις...θα σε παρουν...ειναι πολλοι συναδελφοι που δεν καλυπτουν τα χρηματα για τις θεματικες ενοτητες... κανενας απο αθηνα ρε παιδια??
ar93057 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 γεια χαρά. Είμαι αρχιτέκτονας από Αθήνα με σειρά κατάταξης 83 Κατηγορία Α στην ΔΧΤ και ακόμα προβληματίζομαι αν θα πάρω μία ή δύο ΘΕ... Προφανώς αν είναι μία θα είναι η ΔΧΤ50... Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] Καλό κουράγιο σε όλους!
nandiaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 προς ναντιακι...μην ανησυχεις...θα σε παρουν...ειναι πολλοι συναδελφοι που δεν καλυπτουν τα χρηματα για τις θεματικες ενοτητες... κανενας απο αθηνα ρε παιδια?? Σε ευχαριστώ πολύ, το εύχομαι παιδιά να μπορέσω να το παρακολουθήσω! Θα σας ενημερώσω όταν έρθει ο καιρός... Καλημέρα σε όλους και καλή συνέχεια!
iakovolga Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Καλησπέρα !!!! είμαι φοιτήτρια του ΕΑΠ και έχω πάρει την ΔΧΤ 51 και τα εχω βρει σκούρα μιας και είμαι Τοπογραφος μηχανικος! μήπως κάποιος από σας έχει παλιά θέματα να τα έχω σαν πρότυπα άσκησης???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Κανείς απο ΘΕΣ-2 ΔΧΤ50;
lakis7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Επέλεξα και εγώ 2 ενότητες (ΔΧΤ50 & ΔΧΤ51) και τώρα τρέχω και δεν προλαβαίνω. Όποιος έχει υλικό και μπορεί να βοηθήσει ας στείλει. Το mail μου είναι [email protected].
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα