chrysiida Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Όποιος έχει υλικό,σημειώσεις, παλιές εργασίες για ΔΧΤ50,ΔΧΤ51 και μπορεί να μου τα στείλει θα βοηθούσε πολύ. Το mail μου ειναι [email protected] Ευχαριστώ!
margisam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 γνωρίζει κανείς εάν οι απόφοιτοι του τμήματος ενεργειακής τεχνολογίας έχουν το δικαίωμα να δήλώσουν το μεταπτυχιακό "διαχείριση τεχνικών έργων"?
woody Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 1) Απόφοιτοι Α.Τ.Ε.Ι του τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων. Οι απόφοιτοι της κατηγορίας αυτής καταλαμβάνουν το 80% των προσφερόμενων θέσεων. 2) Απόφοιτοι Α.Τ.Ε.Ι. των Τμημάτων Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών, Πολιτικών Δομικών Έργων, Πολιτικών Έργων Υποδομής, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Τοπογραφίας και Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων. Οι απόφοιτοι της κατηγορίας αυτής καταλαμβάνουν το 20% των προσφερόμενων θέσεων.
margisam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 1) Απόφοιτοι Α.Τ.Ε.Ι του τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων. Οι απόφοιτοι της κατηγορίας αυτής καταλαμβάνουν το 80% των προσφερόμενων θέσεων. 2) Απόφοιτοι Α.Τ.Ε.Ι. των Τμημάτων Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών, Πολιτικών Δομικών Έργων, Πολιτικών Έργων Υποδομής, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Τοπογραφίας και Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων. Οι απόφοιτοι της κατηγορίας αυτής καταλαμβάνουν το 20% των προσφερόμενων θέσεων. αυτα τα γνωρίζω,αλλα δεν είμαι σίγουρος εάν στους μηχανολόγους συμπεριλαμβάνονται και οι μηχανολόγοι του τμήματος ενεργειακής τεχνολογίας.Πήρα και τηλέφωνο και δεν ήταν σίγουροι.Μου είπαν να δηλώσω και θα το εξετάσουν μετά και γιαυτό ρώτησα και εδώ μήπως υπάρχει κάποιος με το ίδιο πτυχιο με το δικό μου που να έχει επιλέχθεί στο παρελθόν.Και δεν ξέρω τι να κάνω,να δηλώσω αυτό που μου αρεσει περισσότερο αλλα χωρίς να είμαι σίγουρος εάν μπορώ να μπω ή να δηλώσω το "διαχείρηση αποβλήτων" που αναφέρει το τμήμα μου αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο καλό.
woody Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Αν σε δέχονται ώς μηχανολόγο τ.ε στο μ.π διαχείρηση τεχν. έργων θα είσαι στην κλήρωση με το 20% που σημαίνει λίγες πιθανότητες....Αλλά καλύτερα να προσπαθήσεις παρά να αρκεστείς σε κάτι που δεν σε ενθουσιάζει. 1
margisam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 αν ήμουν 23-24 θα το ρίσκαρα.στα 28 μάλλον θα πάω για το πιό σίγουρο, τα απόβλητα!ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
tom@s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 καλησπέρα για το εν λόγω μεταπτυχιακό έχω σειρά κατάταξης 214 κατηγορία Β ,υπάρχουν πιθανότητας εισαγωγής για να προχωρήσω στις διαδικασίες εγγραφής? ευχαριστω
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 1ον: διόρθωσε την ειδικότητά σου 2ον: αν προχωρήσεις στις διαδικασίες εγγραφής φοβάσαι μην πιαστεί η μέση σου από την προσπάθεια και ρωτάς?
tom@s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 1ον: διόρθωσε την ειδικότητά σου 2ον: αν προχωρήσεις στις διαδικασίες εγγραφής φοβάσαι μην πιαστεί η μέση σου από την προσπάθεια και ρωτάς? οχι ρε φιλε δεν φοβαμαι για τη μεση ,,,απλα δε θελω να χάσω χρόνο .Βλεπεις υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν και ζωή εκτος ιντερνετ
Kakos_lykos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Όποιος έχει υλικό,σημειώσεις, παλιές εργασίες για ΔΧΤ50,ΔΧΤ51 και μπορεί να μου τα στείλει θα βοηθούσε πολύ. Το mail μου ειναι [email protected] Ευχαριστώ! Είναι πολύ περιορισμένο το υλικό παλαιότερων ετών . Θα σε ενημερώσω σύντομα !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα