Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταπάτηση δημοτικής έκτασης πριν το '80


VasilisLarisa

Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Ο πατέρας μου έχτισε έναν επαγγελματικό χώρο (αυθαίρετη κατασκευή) πριν το 1980 σε δημοτική έκταση που εδώ και πααααρα πολλά χρόνια σύμφωνα με τα σχέδια είναι όρια απαλλοτρίωσης (παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι από το κτήριο και αφήνει κάτι ψίχουλα).Δεν τον ενόχλησε κανείς εώς που πέθανε και το "κληρονόμησα" εγώ. Κάνω την ίδια χρήση του χώρου προσπαθώντας να κρατήσω όρθιο ένα κτήριο που τα ψωμιά του είναι λίγα λόγω παλαιότητας. Το κτήριο είναι δηλωμένο στο κτηματολόγιο και έχει ΚΑΕΚ.
Το ερώτημά μου είναι το εξής: Υπάρχει η περίπτωση τακτοποίησης του οικοπέδου ώστε να μπορέσει να βγει άδεια για νέο κτήριο ή έστω για την νομιμοποίηση και ανακατασκευή του υφιστάμενου?
Στο ίδιο μήκος υπάρχουν πολλές κατοικίες, ίδια περίπτωση με την δικιά μου, καθώς στην περιοχή τότε χτίζανε όπου βρίσκανε.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι ελλιπή, και για το λόγο αυτό δεν μπορείς να πάρεις απάντηση από το φόρουμ. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε μηχανικό της περιοχής σου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

VasilisLarisa

Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και γενικές για να απαντηθεί τέτοιο θέμα σε διαδικτυακό φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.