Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασία στην Οργάνωση και Διοίκηση


Recommended Posts

Χαίρετε συνάδελφοι,

Καθώς έχουν μείνει ένα μάθημα και μια εργασία για το πτυχίο, θέλω να ζητήσω βοήθεια σχετικά με την εργασία που έχω. Το θέμα της εργασίας δεν είναι δεδομένο, θα πρέπει να το βρω εγώ. Πρέπει όμως να αφορά την Οργάνωση και τη Διοίκηση στο κομμάτι των επιχειρήσεων ή/και των έργων. Αυτό που σκέφτομαι και θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι να κάνω μια ανάλυση ενός έργου, συνολικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Πως οργανώνεται η μελέτη με τους προυπολογισμούς κλπ, η κατασκευή, η νομοθεσία, η επίβλεψη και ότι άλλο υπάρχει από άποψη Οργάνωσης και Διοίκησης του έργου. Διαφορετικά μπορώ να κάνω το ίδιο για μια ολόκληρη επιχείρηση αλλά το πρώτο μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον και ίσως πιο σχετικό με τον μηχανικό, που σίγουρα θα ασχοληθεί με έργα. 

Το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω πρόσβαση σε τέτοια γνώση. Ή τουλάχιστον δεν έχω βρει τέτοια στοιχεία. Έχω βρει μόνο μια διπλωματική που περιέχει ανάλυση έργου οδοποιείας αλλά δε μπορώ να ξεκινήσω το θέμα με μόνο μια πηγή. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει, που μπορώ να απευθυνθώ και αν υπάρχουν δεδομένα διαθέσιμα από έργα που έχουν πραγματοποιηθεί; 

Εαν έχει κάποιος καλύτερη ιδέα για θέμα μπορεί να μου προτείνει!

Σας ευχαριστώ και ότι θέλετε ρωτήστε με!

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.