theagpar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2021 Πραγματικα πρεπει να συγχαρω την νικήτρια ομαδα, γιατι καταφερνει να κανει την νεα πλατεια Αριστοτελους, ακόμα χειρότερη απο την υφιστάμενη. Αυτο και αν δεν ειναι κατόρθωμα.
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2021 (edited) Από οτι βλέπω, Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνουν σκατά με τα νέα σχέδια που ετοιμάζονται να υπολοποιήσουν οι δήμαρχοι. Εδώ στην Αθήνα είχαμε τον περίπατο, με τα χάλια που επέφερε και το μεγαλύτερο ποσοστό του έργου αξίζει αποξήλωσης, ελάχιστα πράγματα ήταν θετικά. Τώρα βλέπω πως δεν αρέσει καθόλου το νέο σχέδιο ανάπλασης στους μηχανικούς, κάτι θα ξέρουν. Το καλύτερο θα ήταν αυτό που ειπώθηκε για την Αγγλία, βγάλτε 10 σχέδια και ας ψηφίσουν οι δημότες αυτό που θέλουν. Edit: Μαζί με τους φοίνικες προτείνω και ψεύτικα ομοιώματα από καμήλες να στέκονται. Θα γίνουμε δημοφιλείς σε ανατολίτες και Άραβες. Edited Αύγουστος 21 , 2021 by Giorgos1987
nkos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 Φήμες λένε ότι στην ομάδα συμμετείχε και ο σκηνοθέτης της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας. Πέρα απ' την πλάκα, νομίζω ότι η υποβίβαση της πλατείας με αναβαθμούς και οι φοίνικες είναι λάθος.
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2021 Ρε σεις, αρχίζω να νομίζω πως η γνώμη της πλειοψηφίας δε φαίνεται να αντανακλάται στα έργα αυτών που κάνουν κουμάντο, ούτε να λαμβάνεται και υπόψιν κάποιες φορές. Λες να είναι ιδέα μου;
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2021 Μπα, ιδέα σου είναι οτι είναι ιδέα σου
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2021 αρχίζουν οι (επίσημες) αντιδράσεις https://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/perissoteri-prosoxi-sto-pio-lampero-prosopo-tis-thessalonikis
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2021 Για να δούμε τι θα κάνουν οι Σαλονικιοί για τον τόπο τους...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα