mecheng_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 20 minutes ago, Φοφικος said: Μειον τον φορο εισοδηματος φυσικα?? Φαντάζομαι θα απαιτηθεί και τροποποίηση της φορολογικής μας δήλωσης για τα εισοδήματα του 20 & 21 καθώς με τα αναδρομικά αλλάζει το εισόδημα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klalakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 26 λεπτά πριν, mecheng_ said: Φαντάζομαι θα απαιτηθεί και τροποποίηση της φορολογικής μας δήλωσης για τα εισοδήματα του 20 & 21 καθώς με τα αναδρομικά αλλάζει το εισόδημα μας δεν νομίζω Η εφορία πάντα σε φορολογεί στο έτος που τα εισπράτεις Άρα θα φορολογηθούν σαν υπερβάλον στο 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecheng_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 2 minutes ago, Klalakos said: δεν νομίζω Η εφορία πάντα σε φορολογεί στο έτος που τα εισπράτεις Άρα θα φορολογηθούν σαν υπερβάλον στο 2022 όχι, φορολογούνται για το έτος τα οποία αφορά Στο παραπάνω σκρηνσοτ τα αναδρομικά εμφανίσθηκαν στο έτος που τα έλαβα αλλά όπως αναφέρει στο είδος αποδοχών λέει οτι υποβάλλεται τροποποιητική δήλωση για το έτος αναφοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 έχει γίνει η παρακράτηση φόρου κανονικά, για το τρέχον έτον (2022). Άρα θα εμφανισθεί ως εισόδημα για του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2022 4 ώρες πριν, Klalakos said: Νομίζω ότι περιμένουμε 2019 : 14 * 4% * μικτός_μισθός - 12*26,00 2020: 11 * 4% * μικτός_μισθός - 9*37,00 *αν έχετε επιλέξει 37,00 € κλίμακα Καλησπέρα, Ισχύουν οι παραπάνω υπολογισμοί; Εχω αποχωρήσει πλέον από την εταιρεία που απασχολούμουν ως μισθωτός, αν είναι ποσά που προκύπτουν από αυτόν τον υπολογισμό να πιέσω, δεδομένου πως είχα στο μυαλό μου αρκετά μικρότερο ποσό επιστροφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2022 Καλησπέρα, Έχει λάβει την επιστροφή των εισφορών κάποιος άλλος συνάδελφος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klalakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2022 Οι ΑΠΔ πρέπει να διορθωθούν μέχρι τον Ιούνιο 2022. Στην δική μου εταιρεία το έχουν προγραμματίσει να το κάνουν τον Μάϊο λόγω φόρτου από όσο μου είπαν 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecheng_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 On 3/18/2022 at 8:42 AM, Klalakos said: Οι ΑΠΔ πρέπει να διορθωθούν μέχρι τον Ιούνιο 2022. Στην δική μου εταιρεία το έχουν προγραμματίσει να το κάνουν τον Μάϊο λόγω φόρτου από όσο μου είπαν Υπάρχει κάποιο λινκ που αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να γίνει η διόρθωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasiour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 On 1/4/2022 at 1:25 ΜΜ, mecheng_ said: Υπάρχει κάποιο λινκ που αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να γίνει η διόρθωση; https://www.efka.gov.gr/el/deltia-typoy/deltio-typoy-121 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 On 1/4/2022 at 1:25 ΜΜ, mecheng_ said: Υπάρχει κάποιο λινκ που αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να γίνει η διόρθωση; Ανανεωμένο: https://www.nomotelia.gr/photos/File/151491-22.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα