AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2022 Καλησπέρα συνάδελφοι. Γνωρίζει κάποιος εάν έχει δοθεί νέα παράταση στη φαρσοκωμωδία ή να πιέσω το λογιστήριο της πρώην εταιρείας μου να κάνει επιτέλους τις τροπ. ΑΠΔ; 1
kosbar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2022 Πάντως πολύ γκρίνια από τους λογιστές για τις δηλώσεις και λοιπές δικαιολογίες ότι δεν προβλέπεται από τα γνωστά προγράμματα κλπ.....
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2022 Κινητοποιήθηκε το λογιστήριο & επιτέλους γίνεται δουλίτσα. Κάποιος που έχει γνώση μπορεί να πει πόσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί μεταξύ τροποποιήσεων ΑΠΔ & καταβολής ποσού στο λογαριασμό;
kostasiour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2022 Δεν έχω βρεί κάποια σχετική ανακοίνωση. Βγήκε ωστόσο μια ανακοίνωση που αφορά τα πιστωτικά υπόλοιπα για τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά δεν νομίζω ότι αφορά εμας τους μισθωτους https://www.taxheaven.gr/news/61894/ekkaoarish-asfalistikwn-eisforwn-2021-stis-1212-tioetai-se-leitoyrgia-eidikh-platforma-gia-ta-pistwtika-ypoloipa
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2022 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/411424/efka-nea-paratasi-ilektronikis-tropopoiisis-asfalisis-gia-dikigorous-mixanikoys-kai-ygeionomikoys Θα αρκεστώ σε ένα τεράστιο «Ντροπή».
Klalakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2023 Ξέρει κανένας για όσες εταιρείες διόρθωσαν τις ΑΠΔ των μισθωτών μηχανικών τους πριν τις 31.12.22 πότε θα αξιωθεί ο ΕΦΚΑ να εκκαθαρίσει και να βγαλει τα ποσά επιστροφών? Σε επικοινωνία με το 1555 έχουν προωθήσει το ερώτημά μου στο back office και περιμένω. Σε τηλεφώνημα με το τοπικό ΕΦΚΑ η προισταμένη ισχυριζόταν ότι αυτό θα γινοταν πριν τις 31.1.23 λόγω των ιδιωτών ελεγκτών που έχουν μισθώσει.
pmark Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2023 1 ώρα πριν, Klalakos said: Ξέρει κανένας για όσες εταιρείες διόρθωσαν τις ΑΠΔ των μισθωτών μηχανικών τους πριν τις 31.12.22 πότε θα αξιωθεί ο ΕΦΚΑ να εκκαθαρίσει και να βγαλει τα ποσά επιστροφών? Σε επικοινωνία με το 1555 έχουν προωθήσει το ερώτημά μου στο back office και περιμένω. Σε τηλεφώνημα με το τοπικό ΕΦΚΑ η προισταμένη ισχυριζόταν ότι αυτό θα γινοταν πριν τις 31.1.23 λόγω των ιδιωτών ελεγκτών που έχουν μισθώσει. Όσους λογιστές έχω ρωτήσει δεν γνωρίζουν. Επίσης δεν έχει ενημερωθεί η καρτέλα του ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με τις αλλαγές που έχουν κάνει οι λογιστές στον κάθε εργαζόμενο ακόμη και σε κάποιον γνωστό μου που το έκαναν τις διορθώσεις πριν το καλοκαίρι.
Klalakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Η επίσημη απάντηση από ΕΦΚΑ σήμερα (μετά το ερώτημα στο 1555) είναι ότι περιμένουν να ολοκληρωθεί η παράταση που έδωσαν για να ανοίξουν μετά την πλατφόρμα όπου θα κάνουμε αίτηση για την επιστροφή. Θα βγει σχετικό Δελτίο τύπου. Κοινώς "ζήσε Μάη μου ...."
Klalakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 Ενημερώθηκε ο ατομικός λογαριασμός ασφάλισης και δεν έχει βγει ακόμα ευτυχώς καμμιά εγκύκλιος για καινούργια παραταση. Άντε να δούμε....
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 (edited) 7 ώρες πριν, Klalakos said: Ενημερώθηκε ο ατομικός λογαριασμός ασφάλισης και δεν έχει βγει ακόμα ευτυχώς καμμιά εγκύκλιος για καινούργια παραταση. Άντε να δούμε.... Καλησπέρα συνάδελφε. Μπορείς να μου πεις πως το παρατήρησες; Έγινε αλλαγή σε κάποια συγκεκριμένα ποσά, είδες νεες εγγραφές ή σου ήρθε κάποιο μήνυμα/email? edit: άκυρο το ερώτημα, παρατήρησα και γω τις προσθαφαιρέσεις γραμμών/ποσών στον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης. Υποθέτω πως το θέμα είναι πλέον το πότε θα γίνει η εκκαθάριση από ΕΦΚΑ & η έντοκη (πλακίτσα..) επιστροφή του ποσού. Edited Μάρτιος 16 , 2023 by AntonisHLMHX
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα