Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους , 

Το πρόγραμμα τυπικά έχει πάρει παραταση για την ολοκλήρωση, η οποία όμως δεν εχει περαστεί στο σύστημα και εκτός αυτού ηρθε και εμαιλ χθες για προειδοποίηση λήξης προθεσμίας .

Το ερώτημα είναι να πατήσουμε το κουμπί της 3 μηνης παράτασης (δεν έχω παρει ακομα καμιά φορά παραταση) 

ή να περιμένουμε ωστε να μη καψουμε αδικα την 3μηνη παράταση μηπως και χρειαστει αργότερα ? 

• Like 1
  • Απαντήσεις 1,6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου απαντήσει στο ερώτημα αυτό εδώ μέσα?? Helpdesk χρειάζεσαι..

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως στο Παράρτημα VI δεν συμφωνεί με τον οριστικό Πίνακα Καταχώρησης Εργασιών. Αναρτήστε ΥΔ του Β Ενεργειακού Επιθεωρητή προς ΤΕΕ, στην οποία θα έχει συμπληρώσει και αναφέρει όλα τα απαραίτητα και τα απαιτούμενα στοιχεία (ποσότητες παρεμβάσεων, κατηγορίες παρεμβάσεων και χαρακτηριστικά στοιχεία κατηγοριών παρεμβάσεων) του Σημείου "Α. Παρεμβάσεις που λαμβάνονται υπόψη στην ενεργειακή κατάταξη (1)", του Παραρτήματος VI. 

Τι ακριβώς πρέπει να αναγραφεί η υπεύθυνη δήλωση;

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά οι άνθρωποι στο εξοικονομώ έχουν τρελαθεί...μου λένε ότι έβγαλα εκπρόθεσμα την άδεια μικρής κλίμακας για αντλία θερμότητας, προφανώς μετά την τοποθέτηση της γιατί δεν ήξερα ότι θα μου την ζητήσουν και μου λένε να κάνω νομιμοποίηση με μικρή κλίμακα...! Πρόστιμο δηλαδή στην πολεοδομία....Δηλαδή μέσα στο χαμό που μας ζητάνε κάνουν και τέτοιους ελέγχους!!

Δημοσιεύτηκε

Μου ήρθε η εξής παρατήρηση, τι ακριβώς θέλει να αναγράψω την υπεύθυνη δήλωση;

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : 1)Στην ΥΔ Αναδόχου-Προμηθευτή για την υποκατηγορία παρέμβασης 1.Α1, 1.Α2, 1.Ε1 εντοπίστηκαν οι παρακάτω εκκρεμότητες: δεν έχει παραλήπτη το "ΤΕΕ" ή το "ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΆΔΟΣ", δεν έχει επιλεγεί η σχετική αναφορά στα στοιχεία σήμανσης CE δεν έχει επιλεγεί η αναφορά σχετικά με τα Α.Ε.Κ.Κ Αναρτήστε διορθωμένη την ΥΔ με παραλήπτη το ΤΕΕ. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που ο προμηθευτής ή/και ανάδοχος δεν είναι ατομική επιχείρηση, στο σημείο της υπογραφής της ΥΔ θα πρέπει να αναφέρει ότι ο δηλών είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της Εταιρίας και να σφραγίσει την ΥΔ με τη σχετική σφραγίδα της Εταιρίας.

Δημοσιεύτηκε
15 λεπτά πριν, ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΟΥΔΑ said:

Μου ήρθε η εξής παρατήρηση, τι ακριβώς θέλει να αναγράψω την υπεύθυνη δήλωση;

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : 1)Στην ΥΔ Αναδόχου-Προμηθευτή για την υποκατηγορία παρέμβασης 1.Α1, 1.Α2, 1.Ε1 εντοπίστηκαν οι παρακάτω εκκρεμότητες: δεν έχει παραλήπτη το "ΤΕΕ" ή το "ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΆΔΟΣ", δεν έχει επιλεγεί η σχετική αναφορά στα στοιχεία σήμανσης CE δεν έχει επιλεγεί η αναφορά σχετικά με τα Α.Ε.Κ.Κ Αναρτήστε διορθωμένη την ΥΔ με παραλήπτη το ΤΕΕ. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που ο προμηθευτής ή/και ανάδοχος δεν είναι ατομική επιχείρηση, στο σημείο της υπογραφής της ΥΔ θα πρέπει να αναφέρει ότι ο δηλών είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της Εταιρίας και να σφραγίσει την ΥΔ με τη σχετική σφραγίδα της Εταιρίας.

Καλησπέρα

Μάλλον στην ΥΔ στο πεδίο πάνω πάνω που λέμε προς ποιο φορέα απευθυνόμαστε δεν αναγράφατε ΤΕΕ αλλά κάτι άλλο. Δείτε τις υπεύθυνες δηλώσεις που έχει στα παραρτήματα, του αναδόχου και του προμηθευτή .Εκεί αναφέρονται αυτά που σας ζήτησαν. Ουσιαστικά δεν επιλέξατε αν τα υλικά φέρουν την απαιτούμενη σήμανση CE ή όχι και αντίστοιχα αν έχει γίνει εναλλακτική διαχείριση των ΑΕΚΚ ή δεν παρήχθησαν ΑΕΚΚ.

Σε αυτό πάλι πρέπει να επιλέξετε ένα από τα δύο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.