GregDel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 Να ρωτήσω και εγώ από τη μεριά μου κάτι. Κληρώθηκα για Β ΠΕΑ και μου είπαν ότι έχουν διορία μέχρι 15/1. Στο εξοικονομώ βρήκα: Παράταση, έως τις 15 Ιανουαρίου του 2025, δίνεται για τις υπαχθείσες αιτήσεις του προγράμματος: «Εξοικονομώ 2021», των οποίων η συμβατική προθεσμία ολοκλήρωσης εργασιών λήγει εως τις 14 Ιανουαρίου του 2025. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να βγει το ΠΕΑ, να πληρωθεί, να ελεγθούν οι εργασίες κλπ μέχρι τις 15/1 ;
N_N Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 Δυστυχώς θα πρέπει να έχουν γίνει όλα αυτά που ανέφερες ώστε να προλάβει να υποβληθεί μέχρι 15/1/25 στις 12 το βράδυ αίτημα ολοκλήρωσης έργου (όλα αυτά αν δεν δώσουν πάλι παράταση που δεν αποκλείεται καθόλου). 1
ΣΙΟΚΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 12 ώρες πριν, N_N said: Δυστυχώς θα πρέπει να έχουν γίνει όλα αυτά που ανέφερες ώστε να προλάβει να υποβληθεί μέχρι 15/1/25 στις 12 το βράδυ αίτημα ολοκλήρωσης έργου (όλα αυτά αν δεν δώσουν πάλι παράταση που δεν αποκλείεται καθόλου). θα δωσουν παράταση τελικα?
xandem Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Να κάνω μια ερώτηση.. Η απόδειξη σαν σύμβουλος έργου πρέπει να κόβεται αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες? Την έκοψε κανείς νωρίτερα κ αν ναι υπήρξε πρόβλημα στον τελικό έλεγχο?
N_N Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 19 ώρες πριν, xandem said: Να κάνω μια ερώτηση.. Η απόδειξη σαν σύμβουλος έργου πρέπει να κόβεται αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες? Την έκοψε κανείς νωρίτερα κ αν ναι υπήρξε πρόβλημα στον τελικό έλεγχο? Από Οδηγό Εφαρμογής (παρ. 2.4, σελ. 21): Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 01/02/2020. Επομένως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αν εκδοθεί η ΑΠΥ του σύμβουλου νωρίτερα από την υποβολή αιτήματος ολοκλήρωσης έργου, εκτός φυσικά από το ότι θα πρέπει άμεσα να αποδοθεί ο ΦΠΑ (48,39€), ενώ η εξόφληση της ΑΠΥ από το πρόγραμμα θα γίνει πολύ αργότερα. On 9/1/2025 at 11:14 ΠΜ, ΣΙΟΚΑΣ said: θα δωσουν παράταση τελικα? Άγνωστες οι βουλές του Υπουργείου...
GregDel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 On 9/1/2025 at 11:14 ΠΜ, ΣΙΟΚΑΣ said: θα δωσουν παράταση τελικα? Το B2Green ισχυρίζεται ότι θα δώσουν https://news.b2green.gr/54655/εξοικονομώ-2021-προς-ανακοίνωση-η-νέα-παρ "Εξοικονομώ 2021: Προς ανακοίνωση η νέα παράταση των έργων"
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Ανακοινώθηκε η παράταση είναι στο site Ως 15-3-25 2
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 (edited) Αναμενόμενο ήταν...έτσι muti που τα έχουν κάνει στο ΥΠΕΝ! Εγω σήμερα στις 2:08 το μεσημέρι, κληρώθηκα για Β' ΠΕΑ στην Ανάβυσσο, με ημερομηνία αποδοχής στις 15/01/2025!!! 😄 Οι άνθρωποι εκεί στο ΥΠΕΝ, είναι και για κλάματα 😠... αλλά και για πολλές μπάτσες! 😄 Edit Σήμερα που μπήκα σε αιτήσεις που έχω και λήγουν στις 15/1/25, παραμένει η ίδια ημερομηνία! - Δεν έχουν ενημερώσει το σύστημα ή....παίζει κάτι άλλο? Edited Ιανουάριος 11 by dib
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα