george68 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 καλησπέρα μου στέλνουν διάφορες αστείες παρατηρήσεις άνευ σχολιασμού, 3η σήμερα και μου ζητάνε μαζί με αλλα συνέχεια εξόφληση Α πεα με κατάθεση τα οποίο όμως το είχα εκδώσει για το προηγούμενο πρόγραμμα και τα αποδεικτικά καταθεσης δεν μπορώ να τα βρω και τους στέλνω ΥΔ οτι εχω εξοφληθεί και οτι δεν ζητάω τα λεφτά απο το πρόγραμμα ... μήπως πρέπει να γράψω κατι άλλο ;; ή να κανω ;
pggiotas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Σε μία αντίστοιχη περίπτωση που δεν μπορούσαμε να βρούμε την κατάθεση του Α ΠΕΑ μας είπαν ότι θα πρέπει να καταχωρηθεί η ΑΠΥ κανονικά και να υποβάλουμε 2 ΥΔ... Μία του ιδιοκτήτη που να λέει ότι δεν επιθυμεί την πληρωμή του Α' ΠΕΑ από το Πρόγραμμα και μία του Επιθεωρητή ότι έχει εξοφληθεί για την ΑΠΥ του Α ΠΕΑ με μετρητά.... 1 1
routa81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Σε αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου τελικής εκταμίευσης, μεταξύ άλλων σημειώνεται το εξής: -"...Θερμομόνωση εξωτ. τοιχοποιίας, φέροντος οργανισμού, δαπέδου επί εδάφους, επί πιλοτής ή μη θερμαινόμενου χώρου, με επικάλυψη με ελαφρά πετάσματα (R > 1,8) , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Δεν εντοπίστηκε το απαραίτητο έγγραφο διοικητικής πράξης: Έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας για την υποκατηγορία παρέμβασης 2.Γ2. Αναρτήστε τα απαραίτητα έγγραφα με βάση τον οδηγό του προγράμματος και τις υποχρεώσεις των κείμενων πολεοδομικών διατάξεων..." Η παρέμβαση ήταν εσωτερική θερμομόνωση των τοίχων με πετροβάμβακα και επικάλυψη φύλλα γυψοσανίδας. Με τις εργασίες που προβλέπει το αρ.30 Ν.4495/2017, δεν καλυπτόμαστε για την παραπάνω εργασία χρησιμοποιώντας την περ. α) και β)? Εξ όσων καταλαβαίνω, ΕΕΔΜΚ εκδίδουμε για παρ. 2 αρ.29 Ν.4495 (περ.ιθ.: τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης ή παθητικών ηλιακών συστημάτων στις εξωτερικές όψεις) Έχει αντιμετωπίσει συνάδελφος το παραπάνω? Ευχαριστώ
nick_61 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 (edited) 2 ώρες πριν, routa81 said: Στον οδηγό πληρότητας των αιτήσεων που υποβάλλονται προς έλεγχο : https://www.michanikos-online.gr/εξοικονομώ-2021-οδηγίες-για-την-πληρότητ/ : Στην γραμμή 4 του Παραρτήματος Ι, αναφέρεται σαφώς ότι για εγκατάσταση εσωτερικού συστήματος θερμομόνωσης απαιτείται βεβαίωση άρθρου 30 του Ν. 4495/2017 και όχι ΕΕΔΜΚ. Edited Φεβρουάριος 10 by nick_61 2
routa81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 19 λεπτά πριν, nick_61 said: Στον οδηγό πληρότητας των αιτήσεων που υποβάλλονται προς έλεγχο : https://www.michanikos-online.gr/εξοικονομώ-2021-οδηγίες-για-την-πληρότητ/ : Στην γραμμή 4 του Παραρτήματος Ι, αναφέρεται σαφώς ότι για εγκατάσταση εσωτερικού συστήματος θερμομόνωσης απαιτίται βεβαίωση άρθρου 30 του Ν. 4495/2017 και όχι ΕΕΔΜΚ. Σε ευχαριστώ nick_61, έχεις υπόψη σου (ακαδημαϊκά μιλώντας) αν υπάρχει δημοσιευμένο σε επίσημο έγγραφο (ΥΠΕΝ, ΔΑΟΚΑ κλπ) που να αναφέρεται ρητά σε εργασίες εσωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων κατακόρυφων επιφανειών (τοίχων) και γενικότερα όχι με αφορμή το Πρόγραμμα? Ευχαριστώ
nick_61 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 50 λεπτά πριν, routa81 said: Δεν έχω πρόχειρα κάτι υπ' όψη μου. 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 Μια χαρά είσαι με βεβαίωση του άρθρου 30. Δεν ξέρουν αν δεν το τονίσεις οτι πρόκειται για εσωτερική θερμομόνωση 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα