Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω και εγώ από τη μεριά μου κάτι. Κληρώθηκα για Β ΠΕΑ και μου είπαν ότι έχουν διορία μέχρι 15/1.

Στο εξοικονομώ βρήκα:

Παράταση, έως τις 15 Ιανουαρίου του 2025, δίνεται για τις υπαχθείσες αιτήσεις του προγράμματος: «Εξοικονομώ 2021», των οποίων η συμβατική προθεσμία ολοκλήρωσης εργασιών λήγει εως τις 14 Ιανουαρίου του 2025.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να βγει το ΠΕΑ, να πληρωθεί, να ελεγθούν οι εργασίες κλπ μέχρι τις 15/1 ;

• Απαντήσεις 1,6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς θα πρέπει να έχουν γίνει όλα αυτά που ανέφερες ώστε να προλάβει να υποβληθεί μέχρι 15/1/25 στις 12 το βράδυ αίτημα ολοκλήρωσης έργου (όλα αυτά αν δεν δώσουν πάλι παράταση που δεν αποκλείεται καθόλου).

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε
12 ώρες πριν, N_N said:

Δυστυχώς θα πρέπει να έχουν γίνει όλα αυτά που ανέφερες ώστε να προλάβει να υποβληθεί μέχρι 15/1/25 στις 12 το βράδυ αίτημα ολοκλήρωσης έργου (όλα αυτά αν δεν δώσουν πάλι παράταση που δεν αποκλείεται καθόλου).

θα δωσουν παράταση τελικα?

Δημοσιεύτηκε

Να κάνω μια ερώτηση.. Η απόδειξη σαν σύμβουλος έργου πρέπει να κόβεται αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες? Την έκοψε κανείς νωρίτερα κ αν ναι υπήρξε πρόβλημα στον τελικό έλεγχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.