ChristosAlexiou02 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Στην πολυκατοικία που κατοικώ έχω νόμιμη θέση(δηλωμένη) πάρκινκ στον ακάλυπτο χώρο(με το μεγαλύτερο μέρος να είναι εκτός του εξώστη των παραπάνω ορόφων) στην πρόσοψη της πολυκατοικίας, θέλω να εγκαταστήσω μια τέντα με βραχίονες γιατί από τους εξώστες πέφτουν σκουπίδια νερά και άλλα πράγματα, κυρίως να προστατευθώ από τις καιρικές συνθήκες. Έχω ψάξει αρκετά άλλα θέλω να είμαι σίγουρος αν μπορώ να κάνω την τοποθέτηση νόμιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 - εάν δεν εχεις καποια απαγορευση απο τον κανονισμο - ή καποιες προδιαγραφες [να ειναι ομοιομορφες και ομοιοχρωμες]-τί θυμηθηκα τωωωρα... https://www.thodorismarinis.gr/wp-content/uploads/2017/05/21028.pdf 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosAlexiou02 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2021 (edited) Οκ ευχαριστώ πολύ δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση στον κανονισμό όποτε είμαι καλυμμένος. Edited Σεπτέμβριος 17 , 2021 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosAlexiou02 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Καλησπέρα μια ερώτηση στο κανονισμό της πολυκατοικίας αναφέρει πως ιδιόκτητοι χώροι είναι ακόμα και οι θέσεις πάρκινκ στο ισόγειο χώρο(εντός πυλωτής και ακάλυπτο) δηλαδή θέση με αποκλειστική χρήση, εγώ χρειάζομαι συναίνεση και των υπόλοιπων ιδιοκτητών διότι διαχείριση δεν υπάρχει παρόλα αυτά αν προχωρήσω είμαι νόμιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 (edited) Οι χρησεις στην πυλωτη και τον ακαλυπτο, μπορει να προσδιοριζονται για χρηση ΘΣΑ, με βαση τον κανονισμο ή το συμβολαιο καθενος Πότε αγορασες; Υπαρχει κανονισμος; το συμβολαιό σου τι λεει; Υπαρχουν ΘΣΑ, που δεν εχουν αποδοθει κατα χρηση; Edited Σεπτέμβριος 17 , 2021 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosAlexiou02 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Οικοπεδούχος είμαι η πολυκατοικία ξεκίνησε το 2002 και τέλειωσε το 2004 και το συμβόλαιο αναφέρει πως μαζί με το διαμέρισμα έρχεται και η συγκεκριμένη θέση ονομαζόμενη P3 ως αποκλειστική χρήση και αναφέρεται με το όνομα αυτό και στην κάτοψη πυλωτής(από την πολεοδομία πήρα κάποια σχέδια) οπότε είναι νόμιμη. Κανονισμός υπάρχει όπως και αναφέρει οτι οι θέσεις πάρκινκ εξαιρούνται του κοινόχρηστου και κοινόκτητου χώρου. επειδη ειμαι νεος σε αυτα τι ειναι το ΘΣΑ συγγνωμη κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 θεση σταθμευσης αυτοκινητου Με ολα τα παραπανω εγγραφα που εχεις, ποιο ειναι το προβλημά σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosAlexiou02 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Το πρόβλημα είναι αν θα χρειαστώ τη συναίνεση και των υπόλοιπων ιδιοκτητών διότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και δεν έχουμε καλές σχέσεις. Απο εκεί και πέρα αν δεν χρειάζεται τουλάχιστον είμαι καλυμμένος αν γίνει καταγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 ποια συναινεση; ποιά καταγγελια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosAlexiou02 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Σχετικά με τη τέντα που θέλω να βάλω που αναφέρω στην αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα