dralexis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Όχι μονο το εβγαλε (το σουτιέν) αλλα ουτε που καθησε να το σκεφτει. Στο δευτερόλεπτο εγινε η δουλεια.........
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 χμμμ, δε λέμε τις ίδιες τελικά... ήμασταν κοντά όμως...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 πήρε και αυτή τη δημοσιότητά της κατά τον Άντυ.
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Μα καλά , υπάρχουν ακόμα οι ac/dc ; Ζούνε , περπατάνε ;
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Και χοροπηδάνε.... Το team συλλογής πληροφοριών μου (κοινώς συμφοιτητές που πήγαν στην συναυλία) αναφέρουν ότι η εν λόγω κοπελιά είναι από Ηράκλειο...
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Άλλος για Χίο τράβηξε , πήγε , και άλλος για Μυτηλήνη ...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Άλλος για Χίο τράβηξε , πήγε , και άλλος για Μυτηλήνη ... ναι αλλα την βαλίτσα ακόμη Αστραλία την έχεις
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Θα μου την φέρουν οι ac/dc με την επόμενη συναυλία τους στην Αθήνα !
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Θα μου την φέρουν οι ac/dc με την επόμενη συναυλία τους στην Αθήνα ! Θα γίνει? Νόμιζα ότι τέρμα σταματάνε εδώ. Πρώτη φορά Αθήνα στο τελευταίο τους tour.
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Θα γίνει? Για πλάκα το έγραψα ! Πάντως εδώ που τα λέμε , είμαι άθλιος . Έχασα την μοναδική ευκαρία να τους δω από κοντά . Θα παρακαλέσω την ομάδα του michanikos.gr να με διαγράψει από το forum , από τα μέλη του ΤΕΕ , από το εκλογικό κέντρο και από την τοπική ενορία . Ετοιμάστε μου ένα κελί στην Μακρόνησσο !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα