giorgio401 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2021 Στους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί το οικόπεδο που είμαι ιδιοκτήτης έχει κομμάτι ΑΑ κατά 1/5 περίπου ,κομμάτι ΑΔ κατά 3/5 και κομμάτι ΔΔ κατά 1/5 . Πρέπει να γίνει ένσταση για να μπορεί να το οικόπεδο να είναι οικοδομήσιμο ή φτάνει το κομμάτι ΑΑ για να χτιστεί κάτι εκεί; Το συνολικό εμβαδόν είναι 3.2 στρέμματα .
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2021 (edited) τα 3,2 στρ. υπαγονται σε καποια παρεκκλιση; [δεν ειναι οικοπεδο. Ειναι γηπεδο/αγρος/αγροτεμαχιο] Edited Σεπτέμβριος 22 , 2021 by dimitris GM
giorgio401 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2021 Άμα σε βοηθάει αυτό που γράφει το συνημμένο είναι από το τοπογραφικό . Είναι δίπλα στα όρια οικοσμου αυτο ξέρω μόνο.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2021 Εισαι εντος ζωνης, αρα - κατ' αρχας- με αυτες τις διαστασεις μπορεις να χτισεις. Αλλα, αυτη η βεβαιωση ειναι πριν την αναρτηση των δασικων χαρτών και δεν περιλαμβανει τα δασικα τμηματα. Θα κανεις ενσταση και [σε γενικες γραμμες] , εαν μεινουν 2 στρ. "μη δασικα", μπορεις να χτισεις, εφοσον εχεις και τις σχετικες διαστασεις και αποστασεις απο τα ορια.. Τις λεπτομερειες τις συζητας με τον μηχανικο σου.
giorgio401 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2021 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα