Alex99 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 2 ώρες πριν, LESS said: είναι 5% πάνω από αύριο ? 4 ώρες πριν, GEORGE MICHEAL said: Για τις προσαυξήσεις στο ειδικό πρόστιμο του Ν 4495 ακούγεται τίποτα ή θα εφαρμοστούν νομίζω από αύριο ? Εάν προλάβουμε να πληρώσουμε παράβολο σήμερα, γλυτώνουμε το +5%;
becoming_i Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 43 λεπτά πριν, Arche said: για ποια περιοχή; Οι περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορούν να κάνουν τακτοποιήσεις σε αυθαίρετα κατηγορίας 5 https://ecopress.gr/wp-content/uploads/pinakas.xlsx
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Πάντως, με το νέο μέτρο για τις γονικές παροχές, πάλι βλέπω τους συμβολαιογράφους στα κάγκελα τέλος του χρόνου.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Όλα λεβέντη μου γι' αυτούς γίνονται, αλλά όμως"δεν μασάει η κατσίκα ταραμά"....
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 41 λεπτά πριν, zazeng said: Πάντως, με το νέο μέτρο για τις γονικές παροχές, πάλι βλέπω τους συμβολαιογράφους στα κάγκελα τέλος του χρόνου. και καλά θα κάνουν. Να φύγει αυτη η αηδία που κάποιοι ονειρεύτηκαν κιόλας
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Αργά ή γρήγορα θα γίνει δεν τη γλυτώνουμε.
body125z Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 και αυθαίρετα μετά το 2011 ''''ρυθμίζονται''''' - δυστυχώς οι καλοθελητές υπάρχουν πάντα....
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 (edited) 30 λεπτά πριν, body125z said: και αυθαίρετα μετά το 2011 ''''ρυθμίζονται''''' - δυστυχώς οι καλοθελητές υπάρχουν πάντα.... Νομίζω θα το βρουν μετά μπροστά τους το πρόβλημα Μπορεί μετά από 10 χρόνια αλλά θα το βρουν Γιατί πλεον το κράτος εκσυγχρονίζεται και οργανώνεται Δυστυχώς η καλή εργασία ενός μηχανικού εκτιμάται όχι άμεσα αλλά σε βάθος χρόνου και το αντίστροφο η κακή εργασία το ίδιο εκτιμάται επίσης σε βάθος χρόνου Edited Οκτώβριος 1 , 2021 by GEORGE MICHEAL
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2021 Συμφωνώ κ επαυξάνω. Πλέον είναι για γέλια η κατάσταση. Ας είναι. 23 ώρες πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Όλα λεβέντη μου γι' αυτούς γίνονται, αλλά όμως"δεν μασάει η κατσίκα ταραμά"....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα