loser Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 (edited) On 30/9/2021 at 10:27 ΜΜ, Giorgos1987 said: Μόνωση έχει; Πως πάμε από ενεργειακή και στατική απόκριση; Το μπετόν έχει φιλότιμο !!! Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μπροστά από μια μεγάλη οπή έχουμε και έναν πρόβολο 2.0 μέτρα μήκους περίπου !!!! Χωρίς δοκούς . Το κτίριο έχει διάφανους πτυσσόμενους τοίχους τύπου κουρτίνας ;;; Edited Οκτώβριος 1 , 2021 by loser
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 (edited) 8 λεπτά πριν, loser said: Το μπετόν έχει φιλότιμο !!! Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μπροστά από μια μεγάλη οπή έχουμε και έναν πρόβολο 2.0 μέτρα μήκους περίπου !!!! Χωρίς δοκούς . Το κτίριο έχει διάφανους πτυσσόμενους τοίχους τύπου κουρτίνας ;;; Η αλήθεια είναι δεν το έχω προσέξει πολύ καλά. Υποθέτω όμως πως έχουν τηρηθεί όλα όσα ορίζει ο νόμος για την αντοχή αυτής της κατασκευής σε φυσικά και καιρικά φαινόμενα. Edited Οκτώβριος 1 , 2021 by Giorgos1987
loser Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Εάν κάποιος περιηγηθεί και δώσει βάση στις τελευταίες φωτογραφίες σε κτίριο στην φάση του ξεκαλουπώματος θα προσέξει κατι πολύ χαρακτηριστικό που λέει πολλά για εμάς τους πολ μηχανικούς .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα