kalexan Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 at 04:03 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 at 04:03 μμ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ. ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ? ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΥΧΑΚΙ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ? Οι Κανόνες Συμμετοχής περιληπτικά: 1. Δεν γράφουμε με κεφαλαία, greeklish ούτε στο κείμενο των δημοσιεύσεων ούτε στους τίτλους. ... kalexan, καλως ήρθες. Σε παρακαλώ διόρθωσε τα κεφαλαία, και αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια! CostasV
Stelios.A Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 at 04:16 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 at 04:16 μμ Καλησπερα. Πρεπει να πας στο http://www.fireservice.gr και να δεις τη σχετικη νομοθεσια. Καταρχην πρεπει να δεις αν το κτηριο ανηκει στα καινουργια κτηρια η στα υφησταμενα. (δηλαδι αν η οικοδομικη αδεια εχει ημερομηνια εκδοσης πριν το 1988 η μετα το 1988 ). Αναλογα με την ημερομηνια ανατρεχεις στο ΦΕΚ για τα καινουργια η για τα ηφησταμενα. Τωρα για το γυμναστηριο ειναι στην κατηγορια : Χώροι συνάθροισης κοινού και συγκεκριμενα : Σ4: Χώροι αθλητικών εκδηλώσεων. (αν ειναι καινουργιο κτηριο) . Πανε στο link της πυροσβεστικης εκει υπαρχουν ολα. Επισης για περαιτερω πληροφοριες πανε στην Πυροσβεστικη και ρωτα.
kalexan Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 at 05:43 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 at 05:43 μμ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ site.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα