Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδερφοι νέος μηχανολόγος εδω. Εχω αναλάβει μια μελέτη πυροπροστασίας σε ψητοπωλείο το οποίο δεν θα δέχεται κόσμο. Ποια διάταξη είναι για ΚΥΕ η 8/2016? Τον υπολογισμό για τα σπρινκλερ στην φουσκα καθως και τα χαρακτηριστικα της μονιμης εγκατάστασης που μπορώ να τα βρω; Σας ευχαριστω όλους! :)

Δημοσιεύτηκε

Καλώς ήρθες στο φόρουμ

Διάβασε πρώτα τη σχετική Νομοθεσία από το site της Π.Υ. που λέει αναλυτικά για ποιά περίπτωση είναι η κάθε επιχείρηση.

Διάβασε τεχνικές περιγραφές που έχουν ανέβει (και από εμένα) στο φόρουμ σχετικές με ΣΤΕ και υγραέριο.

Ψάξε και βρες έναν προμηθευτή/συνεργάτη με πυροσβεστικό υλικό για να ξέρεις με τί υλικά θες να δουλέψεις.

Θα βγουν πολλές ερωτήσεις ακόμα...

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.