MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Εγώ άλλο συπέρασμα βγάζω από την έρευνα: Ότι αυτοί που βγάζουν πολλά λεφτά, δεν ασχολούνται με το internet... Θα προσθέσω και μία άλλη παράμετρο σ' αυτό. Το να παρακολουθείς και να συμμετέχεις ενεργά στο forum απαιτεί, κυρίως, (πολύ) χρόνο και κέφι για προσφορά, που είναι σίγουρο ότι δεν διαθέτουν όσοι έχουν εξασφαλίσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ετήσια εισοδήματα της τελευταίας κλίμακας της δημοσκόπησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsakel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Οπως φαινετε μονο οι 5 θα παρουν την επιδότηση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Ωστόσο από περιέργεια αν μπορείς δώσε κάποιο λινκ προς την έρευνα, κάποια σχετική ανακοίνωση η οποιαδήποτε στοιχεία γτ με ενδιαφέρει να την διαβάσω εκτενέστερα. Oχι, δεν βλέπω να έχω κρατήσει κάποιο στοιχείο, μπορεί να ξαναπέσει κάτι στα χέρια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Αν είναι καμία μέσα στους 5 γυναίκα την παντρεύομαι Σίγουρα θα είναι μια κούκλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Σίγουρα θα είναι μια κούκλα ... ναι, αλλά και τι παιδί δίνουμε ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
engineer_thess Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Αν είναι καμία μέσα στους 5 γυναίκα την παντρεύομαι Σίγουρα θα είναι μια κούκλα ... Δες εδώ τους μισθούς κάποιου άλλο κλάδου http://www.capital.gr/news.asp?id=833675. Να ξέρεις ότι αν υπάρχει γυναίκα μέσα στους 5 και δεν σου απαντήσει, οι μισθοί από αυτό το link θα είναι η αιτία. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Αν είναι καμία γυναίκα μέσα στους 5 και δεν μου απαντήσει η αιτία θα είναι που ψάχνει τους υπόλοιπους τέσσερις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 χαχαχαχαχαχα...Ακομα δε με πηρε τηλεφωνο παντος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Αν είναι καμία γυναίκα μέσα στους 5 και δεν μου απαντήσει η αιτία θα είναι που ψάχνει τους υπόλοιπους τέσσερις . πήγε και βρήκε έναν λεφτά και ζεί εδά κοντά του και χάθηκε σαν το μηδέν μες τα μηδενικά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 gzin άψογο.:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα