Bill22 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2021 Σήμερα βίωσα το κορυφαίο! Σε Ταπ μου ανέφεραν ότι τη νέα υδε δεν τη δέχονται γιατί ήμουν ο πρώτος που κατέθεσε με αυτόν τον τρόπο. Τους κατέθεσα και το φεκ. Και η απάντηση τους είναι: θα το εξετάσουμε αν ισχύει.... Ελλαδαρα.... δημόσιο αθάνατο....
emnikol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2022 Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι ακριβώς συμπληρώνουμε στις γραμμές που έχω βάλει ???? στην Νέα Υ.Δ.Ε., την οποία επισυνάπτω; Ευχαριστώ
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2022 Εφόσον δεν έχεις αναγγελία με ανάρτηση στο διαύγεια, το αφήνεις κενό. Τα άλλα τα συμπληρώνεις βάσει της αναγγελίας που έχεις από την περιφέρεια σου. Τώρα κάθε υδε συνοδεύεται από ένα φορολογικό στοιχείο, το οποίο το γράφεις στο τελευταίο ερωτηματικό. 1
gkour Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2022 καλησπέρα, μία ερώτηση και από εμένα. Η αναγγελία στο διαύγεια, σε ποια περίπτωση είναι υποχρεωτική; Σε περίπτωση ΥΔΕ για δημόσιο φορέα; Σε περίπτωση ΥΔΕ για ιδιώτη το αφήνουμε κενό και προχωράμε με τα άλλα στοιχεία;
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2022 Απλώς οι νέες άδειες του ηλεκτρολόγου λαμβάνουν ΑΔΑ.
gkour Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2022 άρα εφόσον αναγράφεται ΑΔΑ στο έγγραφο της γενικής άδειας εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων το συμπληρώνουμε και στην κάθε ΥΔΕ που κάνουμε;
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2022 (edited) Σωστά. Λογικά είσαι νέος μηχανικός και εκδόθηκε η άδεια με ΑΔΑ. Edited Μάιος 6 , 2022 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος 1
THEFHMMY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Καλημέρα, Η ΥΔΕ σε κατάστημα έχει κάποια διαφορά στην διαδικασία σε σχέση με ένα απλό οικιακό; Επίσης, στον λογαριασμό στην ΔΕΗ, το "επαγγελματικό" ρεύμα σημαίνει ότι είναι 3φασικό;
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 οχι κ στα δυο.....
THEFHMMY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 (edited) Ωραία, ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει υποχρέωση να γίνει με το 60364 ή μπορεί και με το 384? Edited Δεκέμβριος 1 , 2022 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα