body125z Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2021 Έχουν να πέσουν πάλι στεγασμένες βεράντες.....
Dhmfot Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2021 53 λεπτά πριν, maneni said: τα άλλα τιμολόγια τα έχεις δει? Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις πάροχο τη ΔΕΗ. Ποιά τιμολόγια να δω? Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές. Εγώ έχω φωτοβολταϊκό στη στέγη. Υπέδειξε μου έναν παροχο που με δέχεται , να φύγω από την ΔΕΗ.
maneni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2021 υπαρχουν και αλλα οικιακα. Ακομα και σε αυτο που αναφέρεσαι έχει έκπτωση 35%. Πλέον το πρόβλημα δεν θα είναι η τιμή kwh αλλά η ρήτρα αναπροσαρμογής. Δεν γνωρίζω για αλλαγή μετά την κατασκευή τι γίνεται. Αν και νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν αν κάνεις αίτηση. Απ' οσο γνωρίζω δεν επιτρέπεται άρνηση υπηρεσίας σε παρόμοιες περιπτώσεις.
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2021 (edited) Η τιμη ειναι απο 0.096€/kWh… Το προβλημα δεν ειναι η τιμη αλλα η ρητρα.. Σε φορουμ μηχανικων, θα δουλευόμαστε μεταξυ μας; Η τιμη ειναι αρχικη + ρητρα! Εκτος αν θες θα πλασάρεις κανενα προγραμμα απο αλλο παροχο!! Edited Οκτώβριος 16 , 2021 by VirusX2
maneni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2021 δεν θα προσπαθήσω να υπ' εισέλθω στα ενδότερα του εγκεφάλου σου για να δω πως συμπέρανες ότι προωθώ άλλο πάροχο. Και επειδή είμαστε σε κοινότητα μηχανικών και πρέπει λίγο να καταλαβαίνουμε μεγέθη και αριθμούς. Η τιμή είναι μόνιμη και συγκεκριμένη, η ρήτρα παροδική και μεταβλητή.
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2021 Ακριβώς επειδή είμαστε σε φόρουμ μηχανικών το είπα!
d_korkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2021 Ξέρω περίπτώσεις ατόμων με Φ/Β που έχουν φύγει από την ΔΕΗ και συνεχίζουν αλλού, δεν είχαν κανένα πρόβλημα, μόνο καθυστέρηση κανα-2 μήνες στην επόμενη της αλλαγής καταβολή του ποσού στο λογαριασμό τους. Δεν γράφω όνομα εταιρίας εδώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα