Adavis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Θέλετε να πάρετε έναν πλήρη τόμο με τον ΕΚΩΣ 2000 και τον ΕΑΚ 2000 δωρεάν από την Σιδενόρ; http://www.sidenor.gr/doreanApostoli.aspx?MenuTxtId=127 1
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 τι ακριβώς είναι αυτά τα δύο; αν αποκλείεται να μου χρειαστούν μην τα πάρω τσάμπα.
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2007 ΕΚΩΣ : Ελλην Κανονισμος Ωπλισ. Σκυροδεματος ΕΑΚ : Ελλην. Αντισεισμικος Κανινισμος και τα δυο ειναι απαραιτητα για το μηχανικο
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2007 για τον πολιτικό μηχανικό εννοείς. (σαν μηχανολόγος δεν νομίζω πως έχει νόημα να τους χρεώσω τους ανθρώπους) thx anyway!!!
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 εμενα μου ηρθαν και ειναι πολλα καλα για του μηχανικους μελετητες και κατασκευαστες
Adavis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 Και σε εμένα έφτασαν! Πολύ καλή έκδοση όντως.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 Εγώ παιδιά έχω την παλιά έκδοση του ΣΠΜΕ (ΕΑΚ 2000 και ΕΚΩΣ). Νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο να ζητήζω και αυτό από τη ΣΙΔΕΝΟΡ. Είναι καλύτερη έκδοση; Είναι πρόσφατη;
iovo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Είναι πολύ καλή η έκδοση και σε πρακτικό μέγεθος. Έχει όλες τις νέες διατάξεις (πχ ττοιχώματα nv, κοντά υποστυλώματα, νέος χάρτης ζωνών)σε σχέση με τις εκδόσεις που ανέφερε ο Γιάννης. Κατά την γνώμη μου αξίζει.
palex Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2008 Πολύ καλή κίνηση από τη Σιδενορ, μπράβο τους αφού δεν μπορεί να το κάνει το ΤΕΕ η κάποιος άλλος επίσημος φορέας. Είναι πλήρως ενημέρωμένοι κανονισμοί και σε βολικό μεγεθος, ζητηστε τους:
eliza.pap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 τελειο!! το πηρα σημερα, πολυ ωραια εκδοση, ηρθε με κουριερ δωρεαν. μπραβο στην σιδενορ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα