anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Κωδικός χώρας και αριθμός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Εισάγεις είτε το email σου είτε το τηλέφωνό σου. Ό,τι έχεις δώσει. Κωδικός χώρας = 30 για Ελλάδα Αριθμός = το τηλεφωνικό νούμερο που έδωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Α.Κατάλαβα...ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Όταν βάζετε τα στοιχεία και πατάτε οκ, μετά σας λέει τίποτα? εμένα το mouse γίνεται κλεψύδρα και δε γράφει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Παρομοίως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Εγώ το έλυσα με στυλ γόρδιου δεσμού... προσπέρασα την αρχική οθόνη και ξαναπέρασα τα στοιχεία μου στην επόμενη, σαν "νέος" παραλήπτης, αν και έχω παραλάβει τους ΕΑΚ-ΕΚΩΣ.Λίγο "ελληνικό", αλλά τι να κάνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Τώρα να βλέπεις τη ΣΙΔΕΝΟΡ να μη μπορεί να φτιάξει μια στοιχειωδώς λειτουργική ιστοσελίδα... και αυτό όσο να πεις "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" Εγώ δοκίμασα με firefox. Με Internet Explorer δοκίμασε κανείς? μήπως είναι εκεί το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Μια χαρά το έστειλα ως ήδη κατέχουσα το ΕΚΩΣ2000 και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα . Μου έγραψε κιόλας ότι το αίτημα μου στάλθηκε ή καταχωρήθηκε ή κάτι τέτοιο , δεν θυμάμαι ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Δοκίμασα με ΙΕ , εδωσα : e-mail , κωδικό χώρας 030 και σταθερό τηλεφωνο και μου εμφάνισε τα στοιχεία μου , οπως τα ειχα δώσει στην εγγραφή μου για ΕΚΩΣ - ΕΑΚ με τσεκαρισμένο πεδίο την αποστολή ΚΤΧ. Προφανώς υπήρχε κάποιο πρόβλημα που διορθώθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Την όλη διαδικασία την έκανα κατά τις 2το μεσημέρι προτού αναφέρουν τα παιδιά το πρόβλημα και λειτούργησε άψογα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα