nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Μια χαρά δούλεψε (με internet explorer). Μπράβο στην sidenor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Με internet explorer δουλεύει κανονικά, με firefox οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Εγώ πάντως έκανα τη διαδικασία με Firefox και δούλεψε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Kαλή κίνηση από τη Σιδενόρ! Ευτυχώς που υπάρχει και η ενημέρωση του forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Ενέργειες που έπρεπε να κάνει το ΤΕΕ ή έστω ο ΣΠΜΕ τις κάνει η ΣΙΔΕΝΟΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Και οι εκδόσεις τους είναι και ποιοτικότατες! Εμένα μου ήρθε ενημέρωση χθες μάλιστα και μέσω e-mail , για τη διάθεση των εκδόσεων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Ενέργειες που έπρεπε να κάνει το ΤΕΕ ή έστω ο ΣΠΜΕ τις κάνει η ΣΙΔΕΝΟΡ. Ποιό ΤΕΕ . Κάποτε εγραφαν και καμία εγκύκλιο στο Δελτίο. Σε λίγο το δελτίο θα εχει μόνο το εξώφυλλο και τις καφέ σελίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOS RETHYMNO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2009 μόλις έλαβα τον κτχ από τη σιδενορ πολύ καλή δουλειά και δώρο ένα ημερολόγιο μπράβο στη σιδενορ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Σήμερα το έλαβα και εγώ! Πράγματι πάρα πολύ καλή δουλειά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Πόσο καιρό περίπου έκαναν να σας έρθουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα