dim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Όπως εύκολα στο έστειλαν, εύκολα θα στο ξαναστείλουν...τώρα θα τους πιάσουν οι τσιγκουνιές;!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Τα παρέλαβα και εγώ, μου έστειλαν τον τόμο ΕΑΚ ΕΚΩΣ για δεύτερη φορά. Πολύ ωραίες εκδόσεις μπράβο στην ΣΙΔΕΝΟΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_82 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι , τα βιβλία μου ήρθαν και είναι αρκετά χρήσιμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Κι εγω τα παρελαβα....με courrier στην πορτα μου.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 και εγώ τα έλαβα..και με σκληρά εξώφυλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_Sgou Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Πολύ ωραία δουλεία από τη ΣΙΔΕΝΟΡ, τα τεύχη είναι άψογα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desy Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Και εγώ τα έλαβα ! Καταπληκτική δουλειά !. Πάντα να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nrg Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Οσοι δωσατε τα στοιχεια σας για τη παραλαβη των κανονισμων, μηπως στις 9/5 πηρατε ενα sms για τις εκλογες ΣΠΜΕ που διαφημηζε συγκεκριμενο υποψηφιο; Εσπασα το κεφαλι μου να σκεφτω που βρηκαν τον αριθμο μου καθως δεν ειμαι καν μελος του ΤΕΕ και τωρα ειδα το θεμα και το θυμηθηκα.. Παντως η δουλεια που εχουν κανει ειναι φ ο β ε ρ η και αξιζουν συγχαρητηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Οσοι δωσατε τα στοιχεια σας για τη παραλαβη των κανονισμων, μηπως στις 9/5 πηρατε ενα sms για τις εκλογες ΣΠΜΕ........ Εγώ τουλάχιστον όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Ναι ούτε και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα