Mscivil Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Τι κατάλαβες λάθος ? Με λίγα λόγια αξίζει να τους πάρεις και είναι δωρεάν. Εγώ τους πήρα ως επαγγελματίας. Δεν ξέρω για φοιτητές αν γίνεται. Σαν φοιτητής είχα πάει και τους είχα πάρει από τον ΟΑΣΠ. Όχι άλλο κατάλαβα από το πρώτο σου σχόλιο...τέλος πάντων, τα έχω παραγγείλει , εντάξει δεν μπορεί κάπου θα φανούν χρήσιμα...πάντως μου φάνηκε περίεργο γιατί άργησαν αλλά αφού τα παίρνουμε που τα παίρνουμε τζάμπα μην έχουμε και παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 αν καποιος τα εχει παραγγειλει και εχουν καθυστερησει τα βιβλια να φτασουν (κυριως για τις καλοκαιρινες παραγγελιες) αυτο οφείλεται στις καλοκαιρινες διακοπες και στην προσωρινη ελλειψη βιβλίων από εβδομάδα έμαθα πως θα ομαλοποιηθούν οι διανομες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Πράγματι, εδώ και καιρό έχει ομαλοποιηθεί η διανομή. Συνάδελφος τα παρέλαβε στην Άρτα κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diegito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 τα παρειγγειλα σημερα , θα σας ενημερώσω ποτε κ αν θα μου ερθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Μα τα στέλνουν ακόμα; Αυτό το project έτρεχε προ τετραετίας, παραμένει σε ισχύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Εγω πάντως τα έχω ζητήσει να μου σταλούν εδώ και 4 μήνες . Δεν έχουν έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Δύσκολα θα τα λάβεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα