sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Και σε εμένα ήρθαν. Πολύ καλή έκδοση.
stravops Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Kαι σε μένα ήρθαν μετά από περιπου 2 μήνες, πολύ καλές εκδόσεις!
manosberb Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 συναδελφοι το πήρα τώρα και το είχα ζητήσει από Ιούλιο παρόλα αυτα αξίζει..μπραβο τους αντέ και τους Ευρωκώδικες τωρα αν θέλει και ο ΕΛΟΤ!
George T. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Τα πήρα και εγώ σήμερα. Μεγάλη θετική εντύπωση που μου έκανε το cd που έχει μέσα για την ασφάλεια των εργαζομένων!!
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Πραγματικά πολύ καλή προσφορά . Χωρίς αυτά ακόμα θα πεδευόμουνα με φωτοτυπίες (έχω και τους τόμους που τύπωσε ο ΟΑΣΠ , αλλά έκτοτε δεν τους έχουν ενημερώσει) .
iwpantel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους ευχομαι με υγεια!Ηθελα να πω οτι λεγοντας τα μπραβο εδω στο φορουμ και οχι στην εταιρια η οποια μας προσφερει απλοχερα τα βιβλια αυτα δεν εχει καποιο νοημα.Νοημα θα ειχε αν σηκωναμε το τηλεφωνο ή στελναμε ενα απλο mail ευχαριστωντας τους ανθρωπους και επικροτωντας την ενεργεια τους αυτη.Ετσι που ξερετε,μπορει και να προεβαιναν και σε αλλου ειδους παρομοιες κινησεις.Συμφωνειται?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα