Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Στον ιστότοπο της Σιδενόρ και τα Downloads θα βρείτε διάφορα χρήσιμα όπως τεχνικά χαρακτηριστικά χαλύβων κλπ. Ενδιαφέρουσα είναι και η "Κάρτα Στοιχείων Όπλισης για το Μηχανικό".
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 τελειο!! το πηρα σημερα, πολυ ωραια εκδοση, ηρθε με κουριερ δωρεαν. μπραβο στην σιδενορ. ΝΑΙ ΕΛΙΖΑ και εγω το εχω εδω και ενα χρόνο και είναι πολυ καλο και καλη ποιοτητα. Μπραβο τους.
trax Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 Το πήρα στα χέρια μου εχθές και εκτώς του ότι είναι γνωστό για την χρησιμότητά του, εντυπωσιάζει και το "δέσιμο" του βιβλίου που έχουν σκεφτεί, καθώς με την κατακόρυφη αναστροφή του, απο ΕΚΩΣ γίνεται ΕΑΚ !
cvstat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Πάρα πολύ προσεγμένα και πολύ καλή κίνηση από την συγκεκριμένη εταιρία
civic280 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Μολις τα παραγγειλα! Ελπιζω να ειναι καλα!!
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Παιδιά προσέξτε γιατί δεν είναι ακριβώς πλήρης!!! Λείπει στο κεφάλαιο 17 το ΕΚΩΣ η απόφαση Δ17α/47/3/ΦΝ429/02, Προσθήκη στα σχόλια του ΕΚΩΣ, σχετικά με το ευθύγραμμο μήκος της αγκύρωσης!!! Το επισυνάπτω γιατί θεωρώ πως "λύνει τα χέρια" των μελετητών ae17_47_3_oe429_02___ue___2000_168.doc
spat1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Σας εχει αποσταλει ο ΕΑΚ ο ΕΚΩΣ απο τη ΣΙΔΕΝΟΡ. Γιατι τους εχω αποστελει τη φορμα κανα 2 βδομαδες και δεν εχει ερθει τιποτα ακομα.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Ευχαριστούμε Αλέξανδρε για την ενημέρωση.
Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Σας εχει αποσταλει ο ΕΑΚ ο ΕΚΩΣ απο τη ΣΙΔΕΝΟΡ. Γιατι τους εχω αποστελει τη φορμα κανα 2 βδομαδες και δεν εχει ερθει τιποτα ακομα. Καμμιά φορά αργούν γιατί ξεμένουν από ντεπό. Εμένα, θυμάμαι, έκαναν περίπου 1 1/2 - 2 μήνες να τον στείλουν (ένα βιβλίο είναι πάντως, απ' τη μία ΕΚΩΣ και απ΄ την άλλη και ανάποδα ο ΝΕΑΚ). Άξιζε πάντως, γιατί όταν αποφάσισε να έρθει, ήρθε εις διπλούν + έναν από τον ΣΠΜΕ = 3 στο ράφι.
acnt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 εις διπλούν + έναν από τον ΣΠΜΕ = 3 στο ράφι. Ο έχων τρείς ΕΑΚ να δίνει τον έναν!!!! Πλάκα κάνω... Τον έχω κ εγώ απο Σιδενορ και μάλιστα σε σκληρό εξώφυλλο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα