Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 εις διπλούν + έναν από τον ΣΠΜΕ = 3 στο ράφι. Ο έχων τρείς ΕΑΚ να δίνει τον έναν!!!! Πλάκα κάνω... Τον έχω κ εγώ απο Σιδενορ και μάλιστα σε σκληρό εξώφυλλο... Αυτόν στέλνουν. Άλλωστε, βγαίνει σε συνεργασία ΣΙΔΕΝΟΡ (Στασινόπουλος) + ΣΠΜΕ.
fdjtmaz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Έχω συμπληρώσει την αίτηση της sidenor 3 φορές και ακόμα δεν μου έχει αποσταλεί ο ΕΚΩΣ και ο ΕΑΚ μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Ίσως τους τελείωσε το απόθεμα και περιμένουν να τυπωθούν καινούριοι τόμοι. Αν τους έκανες ένα τηλεφώνημα;
acnt Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Επίσης δείτε τα παρακάτω: http://www.oasp.gr/default.asp?l1=2 http://www.oasp.gr/default.asp?l1=4&l2=5 για πολλά χρήσιμα downloads.
spat1980 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Yστερα απο 2 μηνες μου ηρθε τελικα σημερα ο ΕΑΚ & ΕΚΩΣ απο ΣΙΔΕΝΟΡ με courier οπως λεγατε.
fdjtmaz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Πολύ καλό το τεύχως των ΕΚΩΣ - ΕΑΚ απο τη σιδενόρ!!! Μπράβο τους !! Πολύ σοβαρή εταιρία!!
LEO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Και εμένα είχαν καθυστερήσει να μου τα στείλουν, αλλά τα πήρα ύστερα από 1,5 μήνα περίπου….. Πολύ χρήσιμο πράγματι…… Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία μας τα είχε μοιράσει και στο EMΠ αλλά δεν είχα προλάβει να το πάρω.
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 παντως εγώ που τον παρήγγειλα δεν έχει έρθει τίποτα Edit: μόλις το έλαβα, είναι πολύ καλό
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Η ΣΙΔΕΝΟΡ αποστέλει δωρεάν και την έντυπη μορφή του νέου Κανονισμού Τεχνολογίας Χαλύβων 2008 ( ΚΤΧ-2008 ). Αιτήσεις ΕΔΩ. Βέβαια υπάρχει διαθέσιμος και στα downloads του forum σε μορφή pdf ΕΔΩ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα