savvas.p Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Περίπου 2 εβδομάδες σε εμένα. Ίσως να πάρει λίγο παραπάνω αν είσαι επαρχία.
MANOS RETHYMNO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Και εμένα περίπου δυο εβδομάδες έκαναν
Athan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Mάλλον εμένα άργησαν λίγο. Αν και ίσως δεν θυμάμαι καλά. Ευχαριστώ!
dim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Το πήρα στα χέρια μου περίπου 3 εβδομάδες μετά την "παραγγελία". Πολύ καλή έκδοση. Μπράβο και από εμένα στη ΣΙΔΕΝΟΡ...
Chihor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Το στείλανε με courier. Πολύ καλή έκδοση. Πολλά μπράβο.
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Και σε μένα ήρθε σήμερα με courier. Δείγματα πολύ σοβαρής εταιρείας. Μπράβο!
salpigoal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Ρε παιδια και οι δυο κανονισμοι ειναι αστα να πανε...τουλαχιστον σ εμενα. Τον εχετε ανοιξει καθολου να τον διαβασετε?Η στεκεστε μονο στο οτι ηρθαν αμεσα και με κουριερ? Σχεδον σε καθε αλλαγη σελιδας λειπουν κομματια...
Athan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Εγώ τον ΕΚΩΣ-ΕΑΚ τον ανοιξα και είναι ΟΚ. Μάλλον έπεσες σε ελλατωματικό!
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Λες να μην τον έχουμε ανοίξει? Είναι δυνατόν? Άψογος από άψογη εκτύπωσης τόσο ο ΕΚΩΣ-ΕΑΚ όσο και ο Κανονισμός Χάλυβα! Μάλλον πρέπει να έπεσες όπως είπε και ο Athan σε ελαττωματικό τεύχος! Υ.Γ. Το ότι λείπουν κάποια κομμάτια από κάποιες σελίδες, ναι όντως λείπουν. Αυτό είναι φυσιολογικό όμως. Δες λίγο πιο προσεκτικά τη συνέχεια των σελίδων μήπως και δεν υπάρχει πρόβλημα και έχεις μπερδευτεί. Επίσης παρατήρησε ότι οι αριστερές σελίδες ανήκουν στα "Σχόλια" και οι δεξιές στον "Κανονισμό".
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα