Charlie Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Τα παρήγγειλα χθές και ήρθαν σήμερα. Άψογοι. Μόνο που είναι λίγο τσαλακωμένα στις γωνίες μάλλον λόγω courier.
Γιώργος_Χ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Μου ήρθαν σε τέσσερις μέρες. Μπράβο στην εταιρεία!!!
nikmot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 και εγώ παιδιά το πήρα σε 4 μέρες !! Μπράβο στην εταιρεία πολύ καλή δουλειά!
Leonardo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 1000 ευχαριστώ στη ΣΙΔΕΝΟΡ, τα έλαβα κι εγώ, άργησαν λιγάκι να έρθουν (τόσο που πίστεψα ότι με έχουν ξεχάσει και επίσης τους ξέχασα) αλλά δε θέλω να φανώ αχάριστος, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, άξιζε η αναμονή, ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗ δουλειά, μπράβο τους, είναι τόσο καλή έκδοση που διστάζω να υπογραμμίσω το κείμενο, μάλλον θα τα κρατήσω στο ράφι για το αρχείο μου τώρα που έρχεται και ο Ευρωκώδικας! Σας ευχαριστώ πολύ ΣΙΔΕΝΟΡ, ΟΑΣΠ, ΣΠΜΕ, όμορφη πρωτοβουλία, μου θύμισε Ευρώπη, πάντα τέτοια!
manosberb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Συνάδελφοι έχει κανα μήνα που τα παρήγγειλα αλλα τίποτα...Σημερα ξανα έκανα εγγραφή για να τα πάρω, για να δουμε αν τα στείλουν..Υπάρχει κανείς που άργησάν να του τα στείλουν?
JTB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Εγώ.... Νομίζω πάνω από 1 εβδομάδα...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Ναι κατά περιόδους αργούν να φτάσουν. Πάντως φαντάζομαι ότι πάντα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους για να ρωτήσετε τι συμβαίνει.
iliekater Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Και σε μένα πήρε 2 ~ 3 εβδομάδες , αλλά ένα ωραίο πρωινό ήρθαν !
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 αλλά ένα ωραίο πρωινό ήρθαν ! ναι, με τον ταχυδρόμο που χτυπησε 2 φορές
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα