Παναγιώτης Γκιόκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2021 Καλησπέρα, είμαι νέος μηχανικός στο χώρο και θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος. Δουλεύω ως μισθωτός σε μια εταιρεία ( χωρίς μπλοκάκι) αλλά ασφαλίζομαι ως μηχανικός στον ΕΦΚΑ ( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό στην ερώτηση μου) . Κάποιοι γνωστοί και κάποιο συγγενείς μου θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εξοικονομώ και μυ ζήτησαν αν γίνεται να το αναλάβω εγώ . Η ερώτηση είναι η εξής, Μπορώ να εκδόσω ΠΕΑ και να εντάξω πελάτη στο πρόγραμμα χωρίς να έχω μπλοκάκι?
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2021 Μπορείς, αλλά πρέπει να ανοίξεις βιβλία στην εφορία ως ελ. επαγγελματίας/αυτοαπασχολούμενος, μετά να γραφτείς στο ΥΠΕΝ να γίνεις εν. επιθεωρητής, μετά.... (ίσως προκύψουν κι άλλα που δεν μου έρχονται τώρα) 1
Παναγιώτης Γκιόκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2021 Ευχαριστώ πολυ!!! δηλαδή με την τωρινή κατάσταση που βρίσκομαι δεν μπορώ να υπογράφω δικα μου ΠΕΑ κλπ?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2021 (edited) Έκδοση ΠΕΑ, για συγγενείς μέχρι και 2ου βαθμού, απαγορεύεται! Edited Νοέμβριος 2 , 2021 by antloukidis 1
Civil Gangster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2021 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υπάρχει απόκλιση στην επιφανεια μεταξύ Α ΠΕΑ και Β ΠΕΑ και ποση? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα