bbasilhs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους Είμαι μηχανικός ηλεκτρολόγος και έχω ένα σπίτι δικό μου το οποίο θα το επισκευάσω, έχω κόλληση με τον πολιτικό μηχανικό σε ένα θέμα που το ψάχνει και ο ίδιος σχετικά με ένα πάτωμα. Το σπίτι είναι 50 τετραγωνικά μονοκατοικία παλιά του 1959, η μισή είναι μωσαϊκό και η άλλη μισή έχει ξύλινο δάπεδο και από κάτω υπόγειο 1,40μ χώμα. Θα επιθυμούσα να ρίξω ένα μπετό καθαριότητας στο υπόγειο και αντί για ξύλινο πάτωμα να κάνουμε μια πλακά. Διότι δεν μπορούμε να βγάλουμε άδεια μεγάλης κλίμακας πάρα μόνο μικρής, θα ήθελα να ρωτήσω αν μου επιτρέπεται με την άδεια μικρής κλίμακας να κάνω την πλακά ισογείου 20τμ ? Πρόσθεσε την ειδικότητά σου στο προφίλ σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos 33 Edited Νοέμβριος 10 , 2021 by Pavlos33
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Γειά σου, οι εργασίες που περιγράφεις δεν γίνονται με έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, χρειάζεται η έκδοση οικοδομικής άδειας. Όταν αναφέρεις ότι μπορείτε να βγάλετε μόνο άδεια μικρής κλίμακας τι ακριβώς εννοείς;
bbasilhs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2021 Καλημέρα και σας ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα. Δεν μπορεί να βγει άδεια μεγάλης κλίμακας διότι είναι μη άρτιο μη οικοδομήσιμο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα