Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλυψη τσιμέντινης πέργκολας


Recommended Posts

Καλησπερα σας κυριοι.

Στο δωμα επαγγελματικου κτηριου, υπαρχει κτισμα 68 τ.μ. νομιμο (απο μεταφορα συντελεστη προ 20 ετιας) και περιφερειακα αυτου υπαρχει τσιμεντινη περγκολα της ταξεως των 120 τ.μ. Ολα αυτα υπαρχουν απο την πρωτη αδεια του κτηριου κιολας, δεν υπαρχει καποια παρανομια. Μαλιστα στο δωμα φτανει και το κλιμακοστασιο του ασανσερ με σταση. Η ερωτηση μου εχει να κανει με την καλυψη αυτης της περγκολας. Καπου διαβασα πως συμφωνα με το νεο νομο, με αδεια μικρης κλιμακας (ή και χωρις αδεια αν αφορα λιγα τετραγωνικα?) μπορω να σκεπασω αυτην την περγκολα. Ισχυει κατι τετοιο?

Το δευτερο ερωτημα που θα ηθελα να σας κανω (εαν και εφοσον μπορω να κανω την καλυψη) ειναι σχετικα με τα υλικα αυτης. Σε γενικες γραμμες δεν θελω να επιβαρυνω τον φεροντα οργανισμο με επιπλεον βαρος. Εχω δει πως υπαρχουν προτασεις για κεραμοσκεπη με πλαστικα κεραμυδια ή και πανελ πολυουρεθανης. Σε καθε περιπτωση χρειαζομαι θερμομονωση και υγρομονωση. Καποια αλλη προταση εκτος αυτων εχετε κατα νου?

 

1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.