Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
On 2/6/2009 at 5:36 ΜΜ, Αλέξανδρος said:

Κοίλα κεραμίδια Βυζαντινά κολυμβητά (130Kg/μ2 κεκλιμένη επιφάνεια)

Κοίλα κεραμίδια Βυζαντινά μη κολυμβητά(90Kg/μ2 κεκλιμένη επιφάνεια)

Γιατί να επιλέξει κάποιος κολυμβητή κεράμωση, την στιγμή που αυτή είναι ~45% βαρύτερη; Υπάρχει κάποιος τεχνικός λόγος, είναι θέμα θερμομονώσεως, αντοχής σε χρόνο, σε ανεμοπίεση, ή κάτι άλλο;

Δημοσιεύτηκε

Μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγάλη αντοχή στον άνεμο, μεγάλη αντοχή στα φορτία, πρακτικά μονόδρομος για τα βυζαντινά (μολονότι υπάρχουν στην αγορά κι άλλες λύσεις) αν δεν θέλεις να επιδιορθώνεις κάθε λίγα χρόνια.

  • Like 1
  • Downvote 1
Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν βυζαντινά βιδωτά ή καρφωτά στις τεγίδες, που είναι πολύ σταθερά με ίδιο βάρος ~ 49 kg/μ2

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Δημοσιεύτηκε

Αυτό που λές είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, διότι αν ισχύει πέφτουμε πολύ κάτω από τα 90κ/τμ της τιμής που έδιδε το ΒΔ 1945 για εν ξηρώ επικεράμωση

  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς δεν γράφει βάρος για τα βυζαντινά (ενώ γράφει για όλα τα υπόλοιπα: ρωμαϊκά 50κ/τμ, γαλλικά και ολλανδικά 42 και τσιμεντοκεράμιδα 36). Γράφει μόνον (για τα βυζαντινά) ότι απαιτούνται 28-30 τεμάχια ανά τ.μ.

  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε
On 3/6/2009 at 11:57 ΜΜ, whatisthis said:

Με λασπη...

Και με τον πλευρικο λυγισμο του κατω πελματος του ζευκτου τι κανετε?αφου δεν εξασφαλίζεται απο κατι...

Πλευρικό λυγισμό ελεύθερου πέλματος (στρεπτοκαμπτικό), όταν το χρειάζεται η διατομή. Υπάρχει (στην πράξη) τέτοια ξύλινη διατομή που να χρειάζεται;

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.