Hideous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Καλησπέρα σε όλους. Η ειδικότητα μου είναι μηχανόλογος. Γνωρίζει κάποιος από εσάς αν μπορώ να πάρω άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη ή λόγω ΠΔ έχει παγώσει και για εμάς η διαδικασία;
outlaw star Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Δηλαδή θέλω παράβολα συνολικής αξίας 60 ευρώ?!!
pantrian1988 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Επειδή πλέον την άδεια ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων την βγάζουν με το παλιό προεδρικό διάταγμα και την άδεια των μηχανολογικών εγκαταστάσεων με το νέο εμένα μου ζήτησαν 18 ευρώ(15 + 20% υπέρ ΟΓΑ) παράβολο χαρτοσήμου που το προμηθεύτηκα από το ταμείο της ΤτΕ στην εφορία για την μία άδεια και 15 ευρώ για την άλλη άδεια να τα καταθέσω στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό της Περιφέρειας.
outlaw star Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Επειδή πλέον την άδεια ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων την βγάζουν με το παλιό προεδρικό διάταγμα και την άδεια των μηχανολογικών εγκαταστάσεων με το νέο εμένα μου ζήτησαν 18 ευρώ(15 + 20% υπέρ ΟΓΑ) παράβολο χαρτοσήμου που το προμηθεύτηκα από το ταμείο της ΤτΕ στην εφορία για την μία άδεια και 15 ευρώ για την άλλη άδεια να τα καταθέσω στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό της Περιφέρειας. δηλαδή συνολικά θες παράβολα αξίας (15+18)*2=66 ευρώ?
pantrian1988 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Όχι βρε, παράβολα αξίας 15+18=33 ευρώ απλά, σεμνά και ταπεινά.
outlaw star Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 α οκ thx διότι στην αίτηση λέει όλα εις διπλούν Βέβαια τι σεμνά και ταπεινά μας έχουν πιει το αίμα, ειδικά εμάς τους νέους μηχανικούς..
outlaw star Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 σήμερα που πήρα τηλ εμένα μου ζήτησαν 2 παράβολα των 30 ευρώ έκαστο, δηλαδή σύνολο 60..τι να πω...αυτό γιατί λέει είναι 2 άδειες, μια για τις ηλεκτρολογικές και μια για τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις...
mechgiann Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Καλησπέρα, η παραπάνω διαδικασία λήψης άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη απο την περιφέρεια είναι υποχρεωτική ? ή μήπως ενας μηχανολόγος μηχανικός του πολυτεχνείου μπορεί να υπογράψει ΥΔΕ χωρίς αυτη την άδεια μόνο με τη σφραγίδα του?
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 οι παλιές που έχουμε τελικά ισχύουν ή όχι? Ως διπλωματούχοι πρέπει να βγάλουμε νέες?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα