Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μερική Ανατασκευή στέγης - Μπάζει νερά


Pet_Anf

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Εν συντομία για να μη μακρυγορώ, οικοδομή τελευταιός όροφος κεκλυμένη κεραμοσκεπή , κατασκευή 1992 αν θυμάμαι καλά γράφει η άδεια. 

Στο σημείο της καμινάδας άρχισε να "γλύφει" στο τοίχο νερά ( προυπόθεση ο τελευταίος όροφος είναι studio και δεν έχει τζάκι) το τζάκι είναι από τον 3ο και 2ο όροφο απλά το σημέιο που πέρναει , είναι μέσα από τον 4ο όπως καταλαβαίνετε (τελευταίος όροφος).

Στο σημείο της καμινάδας στο τοίχο άρχισε να γλύφει, ανέβηκα στην στέγη υποψιάστηκα ότι στην καμινάδα θα έχει κάποια ζημειά ο τοίχος έριξα σπρέι διάφανο αδιαβροχοποίησης (πριν 2 εβδομάδες) αλλα μάταια. Γλύφει και μπαίνει από το ίδιο σημείο.

Οπότε λέμε να κάνουμε στα 30~ χρόνια ύπαρξης της οικοδομής μια ανακατασκευή .Ήρθε εταιρία (δεν μας άρεσε καθόλου η συμπεριφορά),μας είπε εξαιρετική κατάσταση των κεραμμυδιών κτλ κτλ κτλ. και το κόστος βγαίνει 3500€ (*τα υλικά μόνο αν τα πάρω600€ βγάιονυν με ΦΠΑ σε κατάστημα) χωρίς ΦΠΑ, μας έστειλαν προσφορά. Αλλά, στην προσφορά δεν γράφει πουθενά για προσωρική άδεια ή οτιδήποτε έχει σ΄χεση με άδεια.

Έμαθα από μηχανικό ότι θέλει άδεια αλλίως σε καταγγελία πας αυτόφορο .

Οπότε θα ψάξω να βρώ άλλη εταιρία, κάπιον που να δίνει εγγύηση για την κατασκευή που θα κάνει.

Η ερώτηση μου είναι η εξής , τελικά για 24 τ.μ σκεπή θέλει ή δεν θέλει άδεια ,και ποιος το αναλαμβάνει να την εκδόσει ; Πρέπει να το τρέξω εγώ;

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.