GregDel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2023 (edited) Αν δεν κάνω λάθος, γίνεται αρχειοθέτηση της παλιάς έκθεσης επιθεώρησης και των κατόψεων/τεχνικών περιγραφών κλπ και για την έκδοση πιστοποιητικού γίνεται αναφορά στον Αρ.πρωτ. της αρχειοθετημένης μελέτης, μαζί με όσα δικαιολογητικά απαιτούνται (εξουσιοδοτήσεις, βεβαιώσεις αναγόμωσης, βεβαίωση ιδιοκτήτη κλπ) Edited Απρίλιος 10 , 2023 by hkamp 1
Evangelia-S Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2023 (edited) Ευχαριστώ, μόνο που στην περίπτωσή μου θα πάω για ανανέωση και όχι έκδοση πιστοποιητικού.. Άρα κατά τον ίδιο τρόπο που αναφέρεις ίσως με αυτή την διαφορά. Edited Απρίλιος 10 , 2023 by hkamp
GregDel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2023 (edited) Πάντως θεωρώ ότι τα σκανιαρίσματα της έκθεσης επιθεώρησης και της εγκεκριμένης μελέτης δεν την γλιτώνεις. Από εκεί και πέρα τα δικαιολογητικά για έκδοση ή ανανέωση πιστοποιητικού νομίζω δε διαφέρουν Edited Απρίλιος 10 , 2023 by hkamp
polimixanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2023 Συνάδελφοι καλησπέρα, σε ποιες περιπτώσεις η έγκριση της μελέτης πυροπροστασίας είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση οικοδομικής άδειας; Δηλαδή πότε προηγείται η έγκριση της μελέτης πυροπροστασίας απο την έκδοση οικ. άδειας;
kpahtas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Καλησπέρα σε όλους. Σε μια βιομηχανία, γίνεται μια προσθήκη μηχανής με φυσικό αέριο. Μίλησα με την πυροσβεστική για τροποποιητική μελέτη ενεργ. πυροπροστασίας. Το κτίριο του εργοστασίου είναι ισόγειο και υπάρχει κτίριο γραφείων με 2 ορόφους. Μου ζητάνε να καταθέσω εκ νέου μελέτες για όλους τους χώρους και τεχνικές περιγραφές για ολα τα μονιμα συστήματα, ακόμη και αν δεν έχει αλλάζει τίποτα στα μέτρα με την παρούσα τροποποίηση. Είναι φυσιολογικό;
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 1 ώρα πριν, kpahtas said: Μου ζητάνε να καταθέσω εκ νέου μελέτες για όλους τους χώρους και τεχνικές περιγραφές για ολα τα μονιμα συστήματα, ακόμη και αν δεν έχει αλλάζει τίποτα στα μέτρα με την παρούσα τροποποίηση. Είναι φυσιολογικό; Ναι τα θέλουν όλα ψηφιακά, τις παλιές μελέτες και ότι νεο απο τις αλλαγές που επέρχονται.
kpahtas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Μόλις τώρα, dib said: Ναι τα θέλουν όλα ψηφιακά, τις παλιές μελέτες και ότι νεο απο τις αλλαγές που επέρχονται. Έχουν αναρτηθεί στο e-adeies όλες οι εγκεκριμένες μελέτες και κατόψεις. Το θέμα είναι τώρα ότι στην πράξη έγκριση μελέτης μου ζητάνε να κάνω καινούριες από την αρχή, για όλους τους χώρους, ενώ δεν τροποποιείται τίποτα επί της ουσίας στα μέτρα, οδεύσεις κλπ
panbak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς εικόνα πόσο κάνει η ΔΙ.ΠΥ Αθηνών να εγκρίνει μελέτες πυροπροστασίας και πιστοποιητικά πυροπροστασίας; Είναι απλή περίπτωση (γραφεία - άρθρο 8).
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 24 λεπτά πριν, panbak said: Είναι απλή περίπτωση (γραφεία - άρθρο 8). Αν είναι απλή περίπτωση το πιστοποιητικό τι το θέλεις; 1
panbak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 11 hours ago, Konstantinos IB said: Αν είναι απλή περίπτωση το πιστοποιητικό τι το θέλεις; Υπάρχουν περιπτώσεις που η νομοθεσία απαιτεί πιστοποιητικά πυροπροστασίας ακόμη και αν εμπίπτουν στην κατηγορία Α, απλά και μόνο γιατί έχει ξεμείνει σαν δικαιολογητικό στα σχετικά ΦΕΚ της αδειοδότησης. Το πιστοποιητικό είναι δεδομένο ότι χρειάζεται. Το ερώτημα ήταν άλλο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα