gio Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:49 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:49 μμ Να ρωτησω μια χαζομάρα. ειναι απο περιεργεια διοτι πηρα θετικη απαντηση απο συναδερφο. Εχω οικοπεδο (γωνια)εντος σχεδιου που στο οικοδομικο τετραγωνο βρισκεται στην γωνια οποτε οι δυο συνεχομενες πλευρες του βλεπουν σε δρομο. Μπορω να κτισω ισογειο(καταστηματα) και οροφο (οικιες) σε ολο το μήκος των δυο αυτων πλευρων;;;; σε ολο ομως. Η εισοδος για τα διαμερισματα του οροφου θα ειναι απο το πισω μερος. Και θα μπαινουν απο το διπλανο οικοπεδο που ανηκει σε συγγενή (αδερφη). Αν το καταλαβατε...δεν ειναι παραλογο;
pk10gr Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:54 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:54 μμ Και δηλαδη αμα αυριο ο συγγενης πουλησει - χτισει δεν θα μπαινουν απο πουθενα??????
gio Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:58 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:58 μμ ναι απο πουθενα. η μονη προσβαση ειναι μεσα απο καποιο μαγαζι που μπορουν να το κανουν διαδρομο ή στοα!!!
pk10gr Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:08 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:08 μμ Δεν ξερω να σου πω στα σιγουρα αλλα δυσκολο το βλεπω (αν δεν το εχεις δειξει απο την αδεια οτι η προσβαση θα ειναι απο διαδρομο - στοα και απλα δεν το κατασκευασεις μετα)...
GGBPO Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:09 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:09 μμ τη γινεται στο κοσμο ( δεν περνει αυτο ο.α.)
gio Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:20 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:20 μμ Δεν ξερω να σου πω στα σιγουρα αλλα δυσκολο το βλεπω (αν δεν το εχεις δειξει απο την αδεια οτι η προσβαση θα ειναι απο διαδρομο - στοα και απλα δεν το κατασκευασεις μετα)... Αυτο λέω και εγω. Μια στοα 1μετρου διπλα απο καποιο καταστημα θα ηταν μια λυση. γιατι εστω οτι επιτραπονταν να γινουν ολα καταστηματα χωρις προσβαση πίσω ή εστω απο τον διπλανο. Αν ο διπλανος το πουλησει ή τα παιδια του θελουν να το κτίσουν;;;
myri Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:40 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:40 μμ δε γίνεται παιδί μου να μην έχεις πρόσβαση μέσα από το οικόπεδο ούτε η κοινή λογική το επιτρέπει ούτε η νομοθεσία ούτε η πυροσβεστική δε θα μας τρελάνουνε κιόλας (οι ιδιοκτήτες)
[email protected] Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:47 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 08:47 μμ Νομίζω ότι στα εντός σχεδίου απαγορεύτηκαν οι δουλείες πρόσβασης.Με επιφύλαξη,καθώς στο ΓΟΚ δεν είμαι κ από τους καλύτερους...
howard_roark Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 09:15 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 09:15 μμ αν συνενωσει τα οικοπεδα και οικοδομησει το ενα και το αλλο το αφησει κενο για να δειχνει απο εκει εισοδο, ναι. Και οταν ερθει η ωρα για οικοδομη στο δευτερο, θα το σχεδιασουν αναλογα. Τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν. Αλλα κτιριο χωρις εισοδο σε οικοπεδο πρωτη φορα το ακουω. Τωρα για να μην χασει ουτε ενα μετρο οψη καταστηματων γινεται αυτο αλλα πες τους καλα κρασια και ψυχραιμια.
gio Δημοσιεύτηκε June 9, 2009 at 07:02 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 9, 2009 at 07:02 πμ Τελικα δεν το επιπτρεπουν και πρεπει να κανει στοα (ενα μερος απο ενα μαγαζι) ενος μέτρου που να βγαίνει στον ακαλυπτο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα