doragk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2022 Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία! Πριν από λίγους μήνες έκανα αίτηση για μια θέση πολιτικού μηχανικού στην πόλη μου στην εταιρεία 'ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.' Την Δευτέρα 10/1/2022 με καλούν στα γραφεία τους στο Χολαργό σε συνέντευξη. Μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος που εργάζεται ήδη στην 'ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.' να με βοηθήσει ως προς τη συνέντευξη; Τι ρωτάνε; Έμαθα ότι θα είναι επιτροπή στην συνέντευξη. Δεν ξέρω τι να διαβάσω.... Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2022 Αφού πρόκειται για συνέντευξη, μάλλον θέλουν να ελέγξουν το επίπεδο γνώσεων κι εμπειρίας για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2022 Ερώτηση που τέθηκε σε συνάδελφο ( ο οποίος εν τω μεταξύ είχε ξεσκιστεί στο διάβασμα για την συνέντευξη ) : "..πως θα αντιμετωπίζατε ένα Δήμαρχο που διαμαρτύρεται.." ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2022 Αν δεν κάνεις πλάκα, δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2022 (edited) Ετσι μου το είπε ο συνεντευξιαζόμενος . Μου είχε πει μάλιστα και τον λόγο που θα διαμαρτυρόταν ο Δήμαρχος αλλά δεν τον θυμάμαι. Edited Ιανουάριος 19 , 2022 by avgoust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα