dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Ένας "Δομικός Κτιριακών Έργων" από την Σιβιτανίδειο, έχει επαγγελματικά δικαιώματα; Αν ναι, ποιά είναι αυτά; Ευχαριστώ! Υγ: Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι στο forum
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Kανείς δεν ξέρει κάτι;
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 kανείς δεν ξέρει κάτι; Σε φόρουμ μηχανικών ρωτάς. Τι περιμένεις να σου πούμε για τη Σιβιτανίδειο;
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Κάποιο σχετικό ΦΕΚ ίσως; Κι εγώ από ΑΕΙ είμαι...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 για να μην λαμβάνεις συγκεκριμένη απάντηση τότε μάλλον υπάρχει άγνοια το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς στη σχολή και σύντομα πριν κλέισουν για διακοπές
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Η εν λόγω σχολή από τη δεκαετία του 80' λειτουργεί ως σχολή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ισχύει για αυτή ότι ισχύει για την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση. Έχει ιδρύσει αν δεν κάνω λάθος και κάποιο ΚΕΚ (ή ΙΕΚ). Τα επαγγελματικά δικαιώματα της σχολής είναι αυτά των ΤΕΕ, ΤΕΣ. Κρατάω μια επιφύλαξη αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει και δεν υπάρχει κάποιο Π.Δ. ή ΦΕΚ που να ορίζει διαφορετικά.
sakistsalikis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Κάποιο σχετικό ΦΕΚ ίσως; Κι εγώ από ΑΕΙ είμαι... Νομιζω οτι ειναι δευτεροβαθμια. Εχει και ΑΕΙ και δεν το ξερω; Η δευτεροβαθμια όπως και τα ΙΕΚ δεν βγαζουν μηχανικους. Οτι λεει η ιδικοτητα σου μπορεις να κανεις. Αν εισαι π.χ. ηλεκτρολογος αυτοκινητων δουλευεις ως ηλεκτρολογος αυτοκινητων και τιποτα παραπανω, αν εισαι υδραυλικος δουλευεις ως υδραυλικος. Τα δικαιωματα νομιζω τα οριζουν τα ΦΕΚ που οριζουν και των μηχανικων.
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Είμαι Π/Μ από την Πολυτεχνική Πάτρας. Το θέμα είναι να δω αν έχει επαγγελματικά δικαιώματα κάποιος συγκεκριμένος... Πλασσάρεται ως "Δομικός Κτιριακών Έργων", αλλά δεν έχω δει να υπογράφει τίποτα, χρησιμοποιεί σφραγίδες άλλων... Κι επειδή "μιλάει" πολύ, θέλω να δω τι παίζει με την περίπτωσή του...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Μήπως είναι κατά το "Π.Μ. ΕΜΠειροτεχνιτης";
gliout Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Οτι και να είναι αφού χρησιμοποιεί σφραγίδα άλλων.... δεν φαίνεται και πουθενά!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα