erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 Εδώ έχω ανεβάσει το κεφάλαιο του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που αφορά στην δημιουργία του νέου ταμείου με την επωνυμία Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) δηλαδή το ταμείο στο οποίο θα προσχωρήσει και το ΤΣΜΕΔΕ. Καλό είναι όσοι δεν το έχουν διαβάσει να του ρίξουν μια ματιά ώστε να ξέρουν οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν. Δεν θα εκφράσω άποψη ακόμα, αφού και εγώ είμαι ακόμα στο στάδιο της μελέτης του. Αν κάποιος όμως έχει κάποια άποψη, ας την εκφράσει για να κάνουμε μια κουβέντα.
Yorgos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Παιδιά το θέμα θεωρώ πως είναι ξακάθαρο. Όλοι λένε ότι το ΤΣΜΕΔΕ είναι το υγιέστερο ασφαλιστικό ταμείο. Από τη στιγμή που θα συγχωνευθεί με κάποια άλλα που βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα, νομίζω ότι είναι σίγουρο πως θα χάσουμε από αυτή την ιστορία.
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Για να γνωρίζουμε με ποια ταμεία θα ενωθούμε δύο πίνακες με οικονομικά στοιχεία για το 2007 Θα ψάξω να βρω και τις αντιστοιχίες ασφαλισμένων προς συνταξιούχους αλλά σίγουρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα άλλα 2 ταμεία. Και σίγουρα είμαστε πάνω από το 3/1 που είναι το όριο για βιωσιμοτητα ενός ταμείου.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Κάπου είχα διαβάσει(εφημερίδα) οτι η αναλογία ασφαλισμένων - συνταξιούχων στο ΤΣΜΕΔΕ είναι 7 πρός 1.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 ΤΣΜΕΔΕ: 1:7,13 ΤΣΑΥ: 1:5,25 Ταμείο Νομικών: 1:3,52 ΙΚΑ: 1:2,12 Από το ΕΔ του ΤΕΕ τεύχος 2478/3.3.2008
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα