Μετάβαση στο περιεχόμενο

energy label και Φ/Β


kotor9

Recommended Posts

έχω κλείσει τον φάκελο του εξοικονομώ 2020.

μου έστειλαν 2ο μήνυμα ότι τα δικαιολογητικά μου είναι ελιπή και ζητάνε κάτι μυστήριες ΥΔ. Και μέσα σε όλα τα άλλα μου ζητούν: "Παρακαλούμε αναρτήστε energy label για φωτοβολταικά".

Και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός εγκατάσταστης του Φ/Β και η εταιρία που μου προμήθευσε το Φ/Β μου είπαν ότι τέτοια πιστοποιητικά δεν έχουν γιατί παράγουν ενέργεια και δεν καταναλώνουν (δηλ καταναλώνουν λίγο πχ ο inverter για να δουλέψει αλλά δεν νομίζω ότι εννοούν αυτό).

Εγώ ως ωφελούμενος πήρα το help desk και μου είπαν να κάνει τεχνική έκθεση ο εγκατάστατης και να το στηρίξει αυτό. Το κάναμε, το υπόγραφψε και το σφράγισε ο ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Ρωτάω εδώ αν κάποιος έχει εμπειρία από το θέμα και αν τυχόν το έχει αντιμετωπίσει . Και αν τέλος πάντων υπάρχουν τίποτα energy label σε Φ/Β που έχει βάλει.

Τα πανελ είναι sharp και ο inverter είναι SMA. Έψαξα και εγώ σε όλα τα τεχνικά εγχειρίδια των εταιριών και label δεν βρίκα. 

ευχαριστώ,

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.