myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 αρκεί να υπάρχει καισ τα σχέδια αν είναι όπως τα λες δε βρίσκω πουθενά πρόβλημα
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα (όχι ακόμα. Πάντα όταν έρχεται δουλειά στους νέους κάτω 10ετίας, κάποιο λάκο έχει η φάβα). Δεν ξέρω τα δικαιολογητικά και τις διαδικασίες από συνεργείο σε θέση στάθμευσης. Ξέρω ότι χρειάζεται ενεργητική πυροπροστασία και πιστοποιητικό πυροπροστασίας. Αν το κτήριο είναι όπως στα σχέδια, χρειάζονται νέα τοπογραφικά, αποτύπωση κτλ; Το κτήριο είναι σχεδόν 40 ετών.
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=113089&postcount=18
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 H συμβολαιογραφική δέσμευση θέσης στάθμευσης είναι απαραίτητη; Πρόκειται για ιδιωτικό, όχι για κοινόχρηστο χώρο. Μιλάμε για ένα χώρο στάθμευσης με πάνω από 10 θέσεις, θα έρθει ο κούκος αηδόνι.
ΝτεΚίρικο Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Χαιρετω ολη την κοινοτητα! Σε μονοκατοικια εκτος σχεδιου, στο ισογειο ως κλειστό τμήμα Pilotis, στο οποιο η πολεοδομική άδεια για το ακίνητο έχει εκδοθεί μετά το 1985 δηλαδή μετά τον ΓΟΚ85, πιθανοτατα στο όλο ακίνητο έχει γίνει εξάντληση του συντελεστή δόμησης που είχε ως δικαίωμα το οικόπεδο, υπαρχει συμφωνα με την πολεοδομια ενας χωρος για δυο θεσεις σταθμευσης ο οποιος τωρα λειτουργει σαν τραπεζαρια. Το γκαραζ δεν εχει δικια του παροχη ρευματος. Μου ζητηθηκε να γινει τακτοποιηση. Αυτη η περιπτωση ανηκει στους ημιυπαιθριους;
myri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 θεωρώ πως ναι είναι χώρος προς ρύθμιση στην οικοδομική άδεια δεν προσμετράται στο ΣΔ και ο χώρος σήμερα χρησιμοποιείται αυθαίρετα ως χώρς κύριας χρήσης (κατοικία)
diegito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 είναι μέσα στο νέο νόμο και δύναται να τακτοποιηθεί.Είναι μέσα στον εγκεκριμένο όγκο του κτιρίου . . . . . .
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 γεια σας, στη δικη μου περιπτωση υπαρχει ενας ισογειος χωρος που καποτε λειτουργησε σαν net cafe, αλλα εδω και χρονια δε χρησιμοποιειται και τωρα πουλιεται. Γινεται να μετατραπει σε χωρο σταθμευσης;; μιλαω για ιδιωτικη χρηση.. Μπροστα του εχει σχετικα φαρδυ πεζοδρομιο που λογικα θα πρεπει να γινει καποια μετατροπη..; σαν σταθμη ειναι ιδια με το δρομο (συν το πεζοδρομιο) αρα δε χρειαζεται ραμπα.. και η πολυκατοικια ειναι προ '85. (απ' οτι εψαξα δε βρηκα καποιο παρομοιο post) ευχαριστω
Sofia Bountri Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2021 (edited) Καλησπέρα σας, σε υφιστάμενη πολυκατοικία υπήρχε χώρος καταστήματος για τον οποίο έγινε ρύθμιση αυθαιρεσίας και δηλώθηκε με αλλαγή χρήσης ως γκαράζ. Ο πελάτης μου θα ήθελε να ξαναλλάξει την χρήση του σε κατάστημα. Χρειάζεται να βγει οικοδομική άδεια ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία; ευχαριστώ πολύ! Αν είσαι μηχανικός ενημέρωσε το προφίλ σου με την ειδικότητα που έχεις. Pavlos 33 Edited Μάιος 24 , 2021 by Pavlos33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα