yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 (edited) Το ίδιο και σε εμένα, πιθανότατα είναι θέμα της πλατφόρμας....Ακόμη και τα παλαιότερα ΠΕΑ που έχουν εκδοθεί παρουσιάζονται με αυτή τη γραμματοσειρά μέσω του buildingcert. Αναμονή (ξανά) ... Edited Ιανουάριος 26 , 2022 by yian
pggiotas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Οριστικοποίησα ένα ΠΕΑ εχθές στις 15:21 ,με πάρα πολύ προσπάθεια και συνεχόμενα F5 .... Ευτυχώς που το αποθήκευσα στον Η/Υ γιατί πηγαίνοντας σήμερα από περιέργεια στις Οριστικά Υποβληθείσες το ανοίγω και έχει αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες που αναφέρατε...
adkonst Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Τα ίδια και σε μένα ... Αφού κατάφερα να εκδώσω ένα μετά από πολλές προσπάθειες αργά το βράδυ .Αυτή η φοβερή γραμματοσειρά είναι σε όλα τα ΠΕΑ.. ΑΚΟΜΑ και στα ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ . ΤΕΛΕΙΑ....
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Επανήλθε με διορθωμένη τη γραμματοσειρά στα ΠΕΑ.
thanz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ακόμα....
george68 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 ουτε εγω απο χθες προσπαθω ολο με πεταει εξω ...
jbisda Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 12 ώρες πριν, andpap said: Δεν έχω παράπονο. Τα κατάφερα να εκδώσω ΠΕΑ. Και πολύ πρωτότυπο μάλιστα. Πως σας φαίνεται; (Εχετε ιδέα τι συμβαίνει;) κλαίω χαχαχαχα!!!!
geomast84 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Να δείτε που θα μας "μαλώσουν" γιατί μπαίνουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε, λες κ μεις δεν έχουμε υποχρεώσεις που πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να πληρώσουμε, πάρει δεν πάρει παράταση το εξοικονομώ και το κάθε εξοικονομώ μου είναι αδιάφορο τι θα κάνει ο καθένας με το σπίτι του, αυτό που με νοιάζει είναι να εκδώσω ΠΕΑ να πάρω κανά λεφτό, σε ένα σύστημα που μέχρι πρότινος πληρώναμε 100€ το χρόνο και τώρα 5€ ελάχιστο ανά ΠΕΑ, ώστε να μπορέσω να έχω τα αναμενόμενα έσοδά μου μέχρι τέλος του μήνα να βγάλω τις υποχρεώσεις μου. Ντροπή τους εκεί στο ΥΠΕΝ και στο ΤΕΕ . Είμαστε 20.000 ενργ. επιθεωρητές , να το κάνουν να αντέχει 20.000 χρήστες ενεργειακούς επιθεωρητές ταυτόχρονα να μην ξανά έχουμε τέτοια θέματα, αλλιώς να το κλείσουν το μαγαζάκι τους.
george68 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2022 Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα