banskoboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Νεα ενημερωση απο Θεσσαλονικη (κεντρικη και ανατολικη). Ισχυει αυτοματη παραταση σε 18μηνο χωρις να χρειαζεται αιτηση του ιδιοκτητη.
howard_roark Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Να προσθέσω εδώ πως σε περίπτωση αλλαγής των όρων δόμησης ισχύει 6μηνη προθεσμία για την έκδοση της αδείας που είχε κατατεθεί πριν την αλλαγή (παράλληλα με το 9μηνο - όποιο λήγει γρηγορότερα). Προσοχή λοιπόν όσοι καταθέσατε άδεια άρον άρον για να προλάβετε τις αλλαγές περί ημιυπαιθρίων, ισχύει το 6μηνο όριο για σας. υπάρχει η σχετική εγκυκλιος κάπου?
anka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Μου το είπε η ίδια η διευθύντρια της ΔΟΚΚ αλλά θα κοιτάξω να βρω και την εγκύκλιο. @ ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Και αυτή η εγκύκλιος που αναφέρεις είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μπορείς να την ανεβάσεις ή να μας πεις αριθμό και θα την ανεβάσω εγώ;
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Αυτή είναι. 1443_Αποφ εννιαμηνο.zip
nikpat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 πάντως νομίζω ότι το 9μηνο νοήται ότι ξεκινά από τη στιγμή που ο φάκελος μένει ανενεργός π.χ. έχει κολήσει στα στατικά για 9 μήνες . . . εφόσον ο φάκελος κινήται έστω και για μεγαλύτερο από 9μηνο διάστημα δεν πρέπει να υπάρει θέμα επιστροφής του . . .
pk10gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δεν ξερω αν επρεπε να ειναι ετσι, παντως δεν ειναι..
howard_roark Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 το επαναφέρω για να ξαναρωτήσω μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει. σε περίπτωση που έγινε κατάθεση αδείας προ αλλαγής ΓΟΚ όπως τώρα με τους ΗΧ, γνωρίζετε αν ισχύει το 6μηνο και όχι το 9μηνο? η anka ανέφερε κάτι σχετικό πιο πάνω. σε πολεοδομία άσχετη με εκεί που έχω καταθέσει δεν γνωρίζαν κάτι σχετικό. στην αρμόδια υπηρεσία δεν θέλω να ρωτήσω για να μην τους ανοίξω τα μάτια προφανώς.
vagelis_lam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 Γνωρίζει κάποιος ...πού αναφέρεται στη Νομοθεσία πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός φακέλου οικ. άδειας στην Πολεοδομία είναι 9 μήνες ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
avgoust Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 ΠΔ 8/13-7-1993 ΦΕΚ 795 Δ' στο άρθρο 5 παρ.8
vagelis_lam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 thanks..................
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα