Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 ΦΕΚ B/334/29.01.2021 Άρθρο 1 ιαια) Στοιχεία πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (Π.Ε.Α.) του κτιρίου ή τμημάτων αυτού, εφόσον απαιτείται, 9
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 Αυτό ακριβώς που αναφέρει ο @Faethon, αν απαιτείται. Πχ, για μια αποθήκη (πολυκατοικίας ή επιχείρησης), δεν απαιτείται ΠΕΑ, τι σημαίνει οτι δεν εκδοθεί πιστοποιητικό ΗΤΚ? Φυσικά και θα εκδοθεί , απλά ο μηχανικός πρέπει να αναφέρει οτι η συγκεκριμένη χρήση δεν ανήκει στις κατηγορίες έκδοσης ΠΕΑ, συνεπώς δεν απαιτείται έκδοση του. Συνάδελφοι μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό 😃, εκτός των ειδικοτήτων <όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω>, υπάρχουν κι άλλες ειδικότητες μηχανικών που ξέρουν πολύ καλύτερα το κεφάλαιο ΚΕΝΑΚ. 2 5 2
pggiotas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Αυτά λες συνάδελφε dib και σου βάζουν αρνητικές..... Τί να πω ...... Όπως είναι γνωστό όλοι οι Μηχανικοί της Ελλάδας τα ξέρουν όλα..... Μία θετική από εμένα..... 1 1 2
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 να σας ευχαριστή σω ppanag και Ιάσονα και Faethon για την απάντηση στο ερώτημα μου 2 1
eana Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Καλησπέρα συνάδλεφε, έχω ίδια περίπτωση. Μου ζητάει ΠΕΑ όταν πάω να κάνω Οριστική καταχώρηση. Δεν μπορώ όμως στην επεξεργασία ιδιοκτησίας, να μην καταχωρήσω, δε με αφήνει. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό; Είναι τεχνικό το θέμα.
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 εννοείς οτι το σύστημα σου ζητάει ΠΕΑ όταν φτιάχνεις ΗΤΚ θέσης στάθμευσης? Εχεις προχωρήσει εσύ, δεν έφτασα ακόμα σε αυτό το σημείο εγώ. Θα έλεγα να βάλεις το ΠΕΑ του κτιρίου ανωθεν αφού δεν μπορείς να προχωρήσεις χωρίς αυτό. Δεν ξέρω αν είναι το πιο σωστό, όμως είναι ένας τρόπος να προχωρήσεις.
eana Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 (edited) Έθεσα το ερώτημα επάνω στην απάντηση του @kostasnas για την αποθήκη που ανέφερε ότι έβγαλε Πιστοποιητικό πληρότητας χωρίς ΠΕΑ, κ ζήτησα το μηχανισμό επάνω σε αυτό. Διότι έχω ανάλογη περίπτωση. Edited Απρίλιος 11 , 2022 by eana
kostasnas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Αν θυμάμαι καλά απλά μου έβγαζε κάποια ειδοποίηση πως δεν έχω καταχωρήσει ΠΕΑ, αλλά με άφηνε να κάνω οριστική καταχώρηση. Έχουν περάσει και 8 μήνες απ' όταν το έκανα...
eana Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Ευχαριστώ πολύ @kostasnas, το ίδιο με βγάζει, δεν έχει καταχωρηθεί, απλά δεν προχώρησα στην Οριστική καταχώρηση ακόμα. Νόμιζα θέλει κάποιο μηχανισμό για να το αποφύγει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα